Rondon u dresu VBA (© Reuters)
Rondon u dresu VBA (© Reuters)

Salomon Rondon pred potpisom za CSKA

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.21. | 09:34

Najbolji strelac u istoriji Venecuele se vraća u Rusiju

Vreme je za treću epizodu Salomona Rondona u Premijer ligi Rusije. Afirmisao se u dresu Rubina iz Kazanja, osvajao trofeje kao član Zenita, a kako sad stvari stoje njegov novi klub biće CSKA.

Mediji u Venecueli javljaju da je najbolji strelac u istoriji tamošnje reprezentacije dogovorio uslove saradnje sa Moskovljanima i da će posle lekarskih pregleda potpisati ugovor. Koje vrednosti, još nije poznato, s obzirom da je Rondon pod ugovorom sa Daljenom. Papiri mu važe do kraja 2022. godine, međutim, kako je u Kini velika recesija i fudbaleri uglavnom gledaju da pronađu novu sredinu, izvesno je da ni njegov sadašnji klub neće zatezati po pitanju obeštećenja, iako ga je pre godinu i po platio 18.500.000 evra Vest Bromvič Albionu.

Izabrane vesti

Osim za VBA, Rondon je u Evropi igrao za Las Palmas, Malagu, Rubin, Zenit, Vest Bromvič Albion i Njukasl. U Moskvu stiže kao podrška Fedoru Čalovu i Nigerijcu Čediri Ejukeu, koji su u prvom delu sezone najčešće igrali u špicu tima Viktora Gončarenka. CSKA je isprva želeo da angažuje Dženka Tosuna, ali kad se Turčin iz Evertona vratio u Bešiktaš okrenuo se drugim rešenjima.

A učinkom od 53 gola na 112 utakmica za prethodna dva ruska kluba Salomon Rondon se nametnuo kao sjajno rešenje. Uostalom, minulog septembra proslavio je 31. rođendan i još može da bude produktivan.

  


tagovi

Salomon Rondon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara