Šamar s kreča u 90. minutu Superkupa... Vraća li ga šampion Alžira?

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.02.19. | 10:19

Čekaju nas tri tvrda meča... Svakako najveća tenzija očekivano dolazi sa susreta Bel Abes – CS Konstantin

Nije Alžir isto što i Evropa. Nemaju oni, primera radi Zvezdu i Partizan, pa da unapred razmišljamo o odbrani šampionskog trona koji je u ovom trenutku u posedu Konstantina. Već u ovom momentu znamo da je prvak debelo, tačnije za 12 bodova zaostao za USM Alžirom koji trenutno ima i meč više. Zato nećemo o tome, nego o potpuno drugoj dimenziji priče o ovom klubu. 

Kada se već bavimo Konstantinom, recimo da će upravo ova ekipa danas zaigrati na dvojku sa USM Bel Abesom koji je današnje goste ponizio u finalu Superkupa Alžira. Naime, bilo je 0:1 u novembru na stadionu Konstantina, što je tragedija za objektivno jačeg šampiona, zato što mu je presudio penal, i to u 90. minutu utakmice. Danas Konstantin sprema osvetu, a utakmica, kao utakmica, za očekivati je da bude puna tenzija, verovatno i tvrda zato što će gosti morati da navale, a USM Bel Abes će verovatno koristiti svaku priliku da se brani dok god to može.

Izabrane vesti

Tvrdo bi moglo biti i na okršaju Ain Milile i Orana, budući da ni jednima ni drugima ne ide u poslednje vreme, mada bi se moglo reći da su domaći svakako gori. Naravno sve bog poslednje pobede u šampionatu koja je datirana još u novembar mesec. Oran je tu nešto bolji, a svakako će imati i vetar u leđa zbog slavlja u osmofinalnoj utakmici Kupa Alžira izvojevanoj u produžecima. Isto tako, Oran moće da se pohvali i činjenicom da od početka novog milenijuma nema problem sa današnjim rivalom koji je poslednji put poražen u septembru s 3:1.

I na kraju, drugoplasirana Kabilija igra sa  Paradoom. Ovde valja reći da su gosti odlični, o čemu govori samo tri poraza od početka šampionata. Za takav uspeh oni u najvećoj mogućoj meri mogu da zahvale odličmoj odbrani koja je primila najmanje golova u šampionatu. Kada je reč o učinku u napadu, Kabilija je druga sila Alžira sa 24 data gola, pa je shodno tome sasvim sposobna da ponovi septembarsku pobedu nad današnjim rivalom koji je u petom kolu pao s minimalcem.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 16:00 3862 ALŽ 1 Bel Abes - Constantine ki 2 2,75
Ukupna kvota2,75

Alžir 1 – 20. kolo

15.00: (2,55) Ain Milila (2,70) Oran (3,10)
16.00: (2,85) Bel Abes (2,70) CS Konstantin (2,75)
17.45: (2,45) Paradou (2,75) Kabilija (3,25)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shuttesock


tagovi

sportsko klađenjebet analizaAlžir 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara