Vojćeh Ščensni (©Reuters)
Vojćeh Ščensni (©Reuters)

Ščensni neće u Saudijsku Arabiju: Zaradio sam dovoljno

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.08.23. | 14:20

Može i ovako…

"A ti bi kao odbio?"

Otprilike ovu rečenicu izgovoriće svako ko brani fudbalere koji ovog leta trče za novcem u Saudijsku Arabiju. I moramo da priznamo da bi i većina nas ostalih u većini slučajeva odgovorila odrično. Međutim, da nismo svi isti danas nam je pokazao Vojćeh Ščensni, koji otvoreno kaže: Šta ću tamo? Legitimno.

Izabrane vesti

Ponude iz Saudijske Arabije? Dovoljno sam zaradio u životu. Više volim zabavne izazove, a odbrana Juventusovog gola je najbolji mogući izazov”, decidiran je Ščensni.

Poljaka su inače mediji celog leta selili iz Juventusa, ali tri dana pred početak sezone jasno je da će on biti startni golman Stare dame. Kaže da o odlasku nije ni razmišljao.

Vrlo malo čitam o sebi i jedino znam da svi ti tekstovi teško da mogu da utiču na mene. Biću Juventusov igrač dokle god me žele… Želja da povratimo skudeto je sve veća i veća. Frustrirani smo što u poslednje vreme nismo osvajali trofeje, jer ovaj klub je navikao da osvaja i kad podigneš jedan pehar odmah ti je potreban drugi.

Onda i treći i četvrti… Jer to je Juve. I zna Ščensni da će se i njemu jednog dana samo zahvaliti. Veliki remont čeka iza ugla. Juventus sebi ne sme da dozvoli da ne igra Evropu, a ove sezone je izbačen iz Uefinih takmičenja. Da li je zbog toga razmišljao o odlasku?

Nemam nameru da radim ništa povodom toga. Utorkom i sredom ću sada da gledam Ligu šampiona na televizoru. To je što je, sada će biti vremena za kvalitetnije treninge, za više odmora. Prvi put u karijeri. Nije kraj sveta”, smiren je Ščensni.



tagovi

Vojćeh ŠčensniLetnji prelazni rok 2023Saudijska ArabijaSaudijska Arabija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara