Svi sa istim ciljem (©Reuters)
Svi sa istim ciljem (©Reuters)

Šeširi puni: PSV i Kopenhagen u trećem, Jang Bojs u četvrtom

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.08.23. | 23:12

Znamo od ranije, Crvena zvezda u trećem

U utorak Jang, Bojs, Galatasaraj i Braga, u sredu Kopenhagen, Jang Bojs i Antverpen. Šest poslednjih učesnika Lige šampiona, šest heroja koji su ovog leta uspeli da na nogama prođu kroz pakao Uefinih kvalifikacija.

Jer svi znamo da je u ovoj fazi sezone bitno samo – preživeti. Igra, uživanje, sve će to doći posle. Ovo do sada bilo je samo testiranje navijačkih živaca. Na brijaču doduše.

Izabrane vesti

Sad tek ide ono pravo, mada je pitanje da li na ovom nivou bilo šta može da se meri sa radošću izazvanom prolaskom u grupnu fazu nekog evrokupa (setite se Salcburga ili Njukasla). No, to su radosti prošlosti, budućnost gleda u megdane 32 najbolja tima Evrope. Sada su svi pred nama, a sa njima i sastavi šešira pred sutrašnji žreb.

Većinu smo znali još juče, a danas smo odgovorili i na poslednja tri pitanja. Pobednik duela PSV-a i Rendžersa – na kraju su to bili Holanđani – svakako je išao u treći šešir, a sa njim će i Kopenhagen koji je opravdao ulogu favorta protiv poljskog šampiona Rakova. To znači da PSV i Kopehangen u grupi neće moći na Crvenu zvezdu.

Ali zato će na crveno-bele moći Jang Bojs, koji je mogao i do trećeg šešira da je Rakov iznenadio Kopenhagen. Ovako, skliznuo je u četvrti u kome će biti i Antverpen, s tim da Belgijanci nisu ni mogli napred.

Kako bilo…

PRVI ŠEŠIR: Mančester Siti, Sevilja, Barselona, Napoli, Bajern Minhen, Pari Sen Žermen, Benfika, Fajenord

DRUGI ŠEŠIR: Real Madrid, Mančester Junajted, Inter, Borusija Dortmund, Atletiko Madrid, RB Lajpcig, Porto, Arsenal

TREĆI ŠEŠIR: Šahtjor Donjeck, RB Salcburg, CRVENA ZVEZDA, Milan, Lacio, Braga, PSV, Kopenhagen

ČETVRTI ŠEŠIR: Njukasl, Union Berlin, Lans, Real Sosijedad, Galatasaraj, Seltik, Antverpen, Jang Bojs


tagovi

Jang BojsKopenhagenAntverpenFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara