Sevanje u Liježu

Vreme čitanja: 2min | ned. 13.05.18. | 12:09

Standard večeras ima priliku da zakomplikuje situaciju Klub Brižu

Koliko je Klub Briž u prvom delu sezone Pro lige bio dominantan, toliko se u plej-ofu "pogubio" i ozbiljno poljuljao sebi šanse da osvoji titulu. Možda najbolje ovu tezu potvrđuje podatak da je u sedam kola doigravanja upisao isti broj poraza kao u celom prvu delu sezone – tri.

Anderleht i Standard su to spremno dočekali, Kraljevski klub je čak slavio protiv Briža i u derbiju, pa je završnica Pro lige postala i te kako zanimljiva. Ipak, posle poraza Anderlehta kod kuće upravo od Standarda na svom stadionu, jasno je da bi trebalo da se desi čudo, pa da Klub Briž ostane bez pehara namenjenog najboljem.

Izabrane vesti

To čudo mogao bi da režira tim iz Liježa, koji večeras na svom Moris Dufranu dočekuje Klub Briž. Potencijalna pobeda domaćeg tima približila bi ga na bod zaostatka za plavo-crnima pred poslednje kolo. Dakle, situacija u vrhu može ponovo da se zakomplikuje. Ulog je veliki. Prvak ide direktno u Ligu šampiona, drugoplasirani u kvalifikacije za elitno takmičenje, treći u doigravanje za Ligu Evrope.

Rikardo Sa Pinto kao da je ponašao dobitnu formulu, pošto Standard igra sve bolje, a posebno je dominantan kod kuće gde je u seriji od pet pobeda i gde nije doživeo poraz još od 18. avgusta kada ga je deklasirao Varegem (0:4). Briž generalno ne briljira u gostima i Standard bi tu mogao da traži svoju šansu. Golovi u međusobnim susretima ovih ekipa retko kad su izostajali, 22. aprila u Brižu bilo je 4:4. Teško da ćemo opet videti baš osam golova, ali pogoci ne bi smeli da izostanu, tako da biramo tu opciju pre prognoze pobednika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 18:00 1803 BE1PF Standard - Club Brugge tgg gg3+ 1,70
Ukupna kvota1,70

BELGIJA 1, PLEJ-OF - 9. KOLO

Nedelja
18.00: (2,60) Gent (3,50) Anderleht (2,45)
18.00: (2,55) Standard (3,30) Klub Briž (2,60)
18.00: (1,60) Genk (3,70) Šarlroa (5,30)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara