Komentari na vest

Sjajne vesti za Partizan iz Francuske, Slovacko šokiralo Nicu!

G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Iskreno, ovo je samo zakomplikovalo grupu dodatno. Ali dobro, glavno je da ne ovisimo o drugima. Ako pobjedimo Slovacko kuci, idemo dalje. To je u ovom momentu najvaznije. A sto se tice Nice, pustite sad taj bod u Francuskoj i te price. To je samo recept za razocarenje, da ne kazem otreznjenje. Nica je ipak Nica. To sto su izgubili od Slovackog samo znaci da ce sad jos duplo vise zapeti protiv nas u sledecem kolu. A ista stvar i sa Slovackim. Mislim da bi ih definitivno lakse dobili kuci da nam dolaze u goste bez ikakvih sansi za prolaz dalje.
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Nista ovde jos nije gotovo. Cesi mogu dobiti ovaj ocajni Keln kod kuce, a Partizan da izgubi u Nici, i eto drame zadnje kolo u Beogradu kao protiv Anortozisa, kada su Kiprani umalo dali gol za prolaz u 92 minutu. Jos su ti Cesi najbolje odigrali protiv Partizana. Nica bolje igra u gostima nego kuci, i mogla bi da pobedi Keln u Nemackoj, inace Keln nema nikakve sanse za prolaz ako ih Cesi pobede, a Nica takodje dobije Partizana kod kuce, onda Keln moze u zadnjem kolu da pusti Nicu tako sto ce izvesti trecu postavu.
s

sone pfc

pre preko 1 godinu

Slovacko ce proci dalje isto kao sto ce Zvezda igrati 1/2 LE
M

Mikiiii5

pre preko 1 godinu

Najbolje bi bilo da se završilo nerešeno u Nici. Tada bi sve bilo na ruku Partizanu a i ovako je,jedna pobeda ga vodi dalje
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

Ajmo crno beli pobucati Nicu ko komsinicuuu u U.
a

aloooo

pre preko 1 godinu

Gordan Petric gas
Y

Yika

pre preko 1 godinu

Partizanu samo treba pobeda protiv slovačkog i ništa više.
i

istinna

pre preko 1 godinu

Dobijamo Nicu tamo i resavamo 1 mesto u grupi
r

riđobradi

pre preko 1 godinu

dovoljan je i bod iz preostale dve utakmice za drugo mesto
Z

Zasto su sjajne

pre preko 1 godinu

pa Nica ce da nas satera u cosak i dobiti. Jos kad nas napadnu ovi cesi u bg,gotovi smo. Nepise nam se dobro. Nevalja ovo. Bolje da je Nica pobedila…ovako svi ce da grizu sad za bodove
g

gordon albion

pre preko 1 godinu

Kakva Nica... u Bg su se provukli i imali srece, tamo nece
G

Gost1111

pre preko 1 godinu

Jos kad bi naucio pravopis...
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Puno lupetaš i mračiš. Zašto bi nas Nica "sabila"? U Beogradu smo bili bolji tim, čak i bolji nego u ovom dvomeču sa Kelnom. Slučajno su nam dali gol u prvom minutu zbog dekoncentrisanosti. Zašto ne bi mogli protiv ovakve očajne Nice, koja je vrlo verovatno digla i ruke od ovoga takmičenja, bar remi izboriti? Takođe vidim da si već "upisao" poraz Kelnu protiv tog Slovackog i to u Nemačkoj.... Zašto? Pa sad će baš ići na pobedu sa ovakvim razvojem situacije u grupi jer još imaju šanse za prolaz.
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Jaci smo mi od Ceha dobicemo ih u Bg.
G

Gostgh

pre preko 1 godinu

Pa da su srecne, i nisu. Sad ce Nica da zapne protiv Partizana, a Slovacko i protiv Kelna i protiv Partizana
L

Liberec

pre preko 1 godinu

Sjajno! Dakle Slovacko dolazi po pobedu i prolaz u Beograd u poslednjem kolu.
p

popesku

pre preko 1 godinu

Mogu da dodju po zna se sta dok je sef Gordan na klupi Partizana
K

Komplex

pre preko 1 godinu

Imas tvoji clanak za ostvaljanje kometara. Crne rupe Zvezdine odbrane, poraz u Budimpešti zamaglio evropsko proleće. Odmah pored ove vesti. Produzi dalje.
Z

Zeleznik

pre preko 1 godinu

Oni možda "dolaze" po pobedu ali zato vi nikada nećete doći, ne u vaše "projektovano" polufinale LE, nego ni u ovaj "cipiripi kup" nećete proći.