Nemanja Mihajlović (©fkspartak)
Nemanja Mihajlović (©fkspartak)

Spartak dobio veliko pojačanje: Nemanja Mihajlović u plavo-belom

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.09.21. | 15:51

Ugovor na dve i po godine

Uzleteo je Spartak posle sporog početka Superlige, u poslednja četiri kola upisao je tri pobede i remi i prvu etapu prvenstva završio je na šestom mestu tabele. A, plan je da kada krene nastavak, napadne i koju poziciju više.

U to ime dovedeno je veliko pojačanje u tabor Plavih golubova. Posle četiri godine Nemanja Mihajlović se vratio u srpski fudbal i potpisao pristupnicu Spartaku. Posle plavog dresa Rada, pa crno-belog Partizana, krilni ofanzivac je zadužio plavo-beli dres kluba iz Subotice.

Izabrane vesti

Ugovor je potpisan na dve i po godine, što je dobra odluka za Mihajlovića, kojem je karijera krenula nekim pogrešnim stazama, pa će mu povratak u Superligu biti prilika da se „vrati u život“ i fudbalski se preporodi. Njegovi brzi prodori, ulasci u sredinu odakle šalje ubitačne šuteve i pasove biće veliki dobitak za Spartak, koji je sačuvao prošlogodišnji tim i nada se da bi mogao iz senke da iskoristi eventualnu šansu da se probije u Evropu.

Nemanja Mihajlović je karijeru počeo u Radu, za koji je odigrao 58 utakmica i postigao pet golova, nastavio je u Partizanu (51 utakmica, 10 golova), odakle je prešao u Herenven (29 mečeva, tri gola). Usledila je selidba u poljsku Arku, gde već stvari nisu išle željenim tokom: samo osam nastupa i jedan gol. Šansa za popravni je bila u turskom Bolusporu (18 utakmica, jedan gol), pa Balikšehiru (šest mečeva).

Od početka avgusta Mihajlović je slobodan igrač, pa je bez obeštećenja došao u Spartak.



tagovi

Spartak SuboticaSuperliga SrbijeNemanja Mihajlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara