Marković (©Reuters)
Marković (©Reuters)

Špic kojeg je Zvezda htela stavljen na transfer-listu

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.04.24. | 13:32

Krajova prodaje Jovana Markovića

Pre dve godine brujao je Balkan kako je Crvena zvezda nanišanila talentovanog rumunskog napadača srpskog porekla Jovana Markovića.

Mladi napadač važio je u tom momentu za dijamanta rumunskog fudbala, kojem se prognozirala blistava budućnost. Pregovori dva kluba, navodno, nisu uspeli, pošto je Univerzitatea iz Krajove tražila mnogo više od 1.000.000 evra, koliko je šampion Srbije bio spreman da plati za Markovića.

Izabrane vesti

Od tada pa do danas karijera rumunskog fudbalera je u stalnom padu, a nova vest koju donosi Prosport je da je gazda Krajove odlučio da Markovića, uz još nekoliko igrača, stavi na transfer-listu ovog leta.

Po ocenama tamošnjih medija, Marković je odigrao sezonu ispod očekivanja, na 36 utakmica na svim frontovima postigao je samo sedam golova. Međutim, kako kažu, ono što je najviše iznerviralo čelnike kluba je njegovo indolentno ponašanje na terenu, zbog čega su ga navijači nekoliko puta zvižducima ispratili iz igre.

Krajova sprema potpunu generalku ekipe na leto, pa će pored Jovana Markovića na transfer-listi biti još devetorica igrača.


tagovi

Jovan MarkovićUniverzitatea Krajova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara