TRANSFERI (19. jul): Alison je konačno potpisao! Ronaldo oborio cenu Sergeju, PSŽ daje Bonućiju platu od 10.000.000 evra, a Lacio spremio 25.000.000 za Pedra

Vreme čitanja: 16min | čet. 19.07.18. | 23:20

Pratite iz minuta u minut sva dešavanja sa fudbalske pijace...

To bi bilo bilo sve za danas. Redakcija MOZZART Sporta vam želi laku noć, a druženje nastavljamo sutra ujutru. Do tada prečešljate šta se sve dešavalo na fudbalskoj pijaci ove srede.

22.45 - ZAVRŠENO: Evo i zvanične potvrde za Alisona. Liverpul je saopštio da je reprezentativac Brazila potpisao višegodišnji ugovor. Gotovo je i ova transfer sapunica, a Alison je postao najskuplji golman u istoriji fudbala.

Izabrane vesti

22.36 - DOGOVORENO: Mario Pašalić narednih godinu dana igraće u Atalanti. Italijanski ekspert za transfere Đanluka di Marcio objavio je da je klub iz Bergama postigao dogovor sa Pašalićevim klubom Čelsijem. Radi se o pozajmici sa pravom na otkup ugovora na kraju sezone.

22.30 - Italijanski Skaj tvrdi da je Juventus dobio dve ponude za Matiju Kaldaru. Borusija Dortmund ponudila je 35.000.000 plus 5.000.000 na ime bonusa. A druga je bila od Čelsija koji je stao na 30.000.000 evropskih novčanica. 

22.25 - I još malo o Brazilcu Malkolmu iz Bordoa. Čini se da je on jedan od najtraženijih igrača u ovom trenutku u Evropi. Sada se u trku za njegov potpis uključio i Lester. Pre Lisica, na spisku interesenata nalaze se Roma, Everton, Inter i Mančester Junajted.

22.15 - Poslednja vest iz Liverpula glasi da je posle završenih lekarskih pregleda Brazilac Alison otišao na aerodrom Džon Lenon, seo u avion i uputio se nazad u Rim. Ali, navijači Liverpula ne treba da brinu, jer je to sve predviđeno dogovorom dva kluba i uskoro bi posao trebalo da bude ozvaničen, a novi golman predstavljen novinarima.

22.10 - Španac Alvaro Morata definitivno je odabrao Milan kao sledeću destinaciju, javlja Alfredo Pedula, jedan od italijanskih eksperata za transfere. Ipak, prvo će morati da sačeka odluku CAS tribunala o žalbi Milana na izbacivanje iz Lige Evrope, a zatim i da Rosoneri prodajom nekog od igrača obezbede finansijska sredstava kojima bi pokrili Moratino obeštećenje Čelsiju.

22.00 - GOTOVO: Nekadašnji napadač Abiola Dauda ima novi klub, pošto je potpisao jednogodišnji ugovor sa turskim drugoligašem Giresunom. Došao je kao slobodan igrač jer mu je prethodno istekao ugovor sa grčkim Atromitosom. OVDE

21.40Nejmar je rešio da ostane u Pari Sen Žermenu i ne razmišlja o mogućem odlasku u madridski Real. To je, makar, brazulskim novinarima rekao njegov dugogodišnji prijatelj Bruninjo. Naravno, ovu informaciju trebalo bi uzeti sa dozom rezerve kao i uvek kada su ovako veliki transferi u pitanju.

21.24 - ZAVRŠENO: I grčki AEK radi punom parom u ovom prelaznom roku. Opremu atinskog kluba u četvrtak je zadužio i Ekezijel Ponce. Argentinac je došao na jednogodišnju pozajmicu iz Rome, a prethodno je u sličnim aranžmanima nastupao za Granadu i Lil.

21.15 - GOTOVO: U poslednje vreme često pominjemo Sasuolo u ovoj rubrici. I imamo još vesti iz ovog kluba. Ugovor sa italijanskim prvoligašem danas je potpisao vezista Mehdi Buarbija. Ovaj momak je francuski đak, igrao je za Dižon, Grenobl i Lil.

21.00 - ZAVRŠENO: Portugalac Ruben Semedo narednih godinu dana provešće na pozajmici u Ueski koja je prošle sezone izborila plasman u Primeru. Imao je u prethodnom periodu problema sa zakonom u Španiji odakle je došao iz lisabonskog Sportinga.

20.45 - Ruski prvoligaš Krasnodar doveo je brazilskog defanzivca Sidneja koji je prethodne četiri godine igra za Deportivo iz La Korunje. Tokom karijere igrao je još za Internasional, Benfiku, Bešiktaš i Espanjol.

20.25 - Potpuno ludu vest donosi italijanski Premijum Sport – Mauricio Sari tražio je od uprave Čelsija da mu dovedu Pepea Rejnu. I ništa ne bi bilo čudno da španski golman nije tek nedavno postao fudbaler Milana sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

20.15 - Evo ponovo malo vesti sa Ostrva. Televizija Skaj javila je da su Njukasl i Vest Hem u klinču za još jednog igrača – Meksikanca Dijega Rejesa. Ovom štoperu je istekao ugovor sa Portom i slobodan je u izboru nove sredine, a ponudu mu je već poslao i turski Fenerbahče.

20.00 - GOTOVO: Danski vezista Kristijan Norgard novi je igrač Fjorentine. Ovaj 24-godišnji fudbaler potpisao je ugovor na četiri sezone, finansijski detalji nisu poznati, a Norgard će u petak doputovati na lekarske preglede.

19.45 - Slaviša Jokanović i Fulam nastavljaju potragu na fudbalskoj pijaci, a sada je došao red na golmana. Turski mediji prenose da je londonski klub pitao Bešiktaš za golmana Fabrija. Predsednik Fikret Orman i trener Šenol Guneš kažu da su sve opcije otvorene. Lokalni mediji pominju i visinu obeštećenja od oko 6.000.000 evra.

19.31ZVANIČNO: Borusija Menhengladbah je dovela defanzivca Bazela Mihaela Langa. Ovaj momak ima 27 godina, sa nemačkim klubom potpisao je ugovor na četiri sezone, a prema nezvaničnim informacijama, Menhengladbah ga je platio 2.800.000 evra.

19.15 - Brazilski golman Alison uspešno je prošao lekarske preglede u Liverpulu i sada je bukvalno preostalo da još samo zvanično podigne dres slavnog kluba.

18.58 - Sportski direktor rimskog Lacija Igli Tare skovao je novi plan i pokušaće da na Olimpiko dovede Pedra iz Čelsija! Njega vidi kao zamenu za Felipea Andersona, ali ostaje da se vidi da li će Maurisio Sari hteti da ga pusti sa Stamford Bridža.

18.40 - Italijanski mediji javljaju da je Pari Sen Žermen spreman da ponudi Leonardu Bonućiju godinšnju platu od 10.000.000 evra, što bi predstavljalo ozbiljno povećanje u odnosnu na trenutnih 7.500.000 koliko ima u redovima Rosonera.

18.25 - Londonski Gardijan tvrdi da su Njukasl i Vest Hem bacilli oko na paragvajskog vezistu Migela Almirona koji igra u Atlanta Junajtedu. Američki klub smatra da ovaj fudbaler vredi oko 22.000.000 evra.

18.15 - Korijere delo Sport tvrdi da je dolazak Kristijana Ronalda oborio i cenu Sergeja Milinkovića Savića. Navodno, sada je gazda Lacija Klaudio Lotito spreman da pusti Srbina 120.000.000 evra, a prethodno je tražio 30.000.000 više. 

18.00 - Idemo malo do Torina. Predsednik Granate Urbano Kairo najavio je još jedno do dva pojačanja u ovom prelaznom roku. A jedno od ta dva mogao bi da bude Junior Firpo iz Betisa. Ovaj levi bek iz Dominikanske republike za prvi tim je debitovao u februaru. Torino je spreman da plati 10.000.000 evra, ali Betis navodno traži čak 25.000.000 evropskih novčanica. U igri je i pozajmica.

17.30 - Iskusni francuski vezista Joan Gurkuf posle tri godine odlazi iz Rena, a njegov novi klub trebalo bi da bude Dižon. Prošle sezone odigrao je 13 mečeva i dao jedan gol.

17.10 - Real Madrid je odlučio da pusti Tea Ernandeza, tvrdi dobro obaveštena Marka. Prošlog leta jedan od najtraženijih bekova u Evropi godinu dana kasnije postaće kolateralna šteta novog projekta Florentina Pereza. OVDE

17.00 - Adam Runi fudbaler Aberdina novi je igrač Salforda. I to je samo po sebi minorna vest, ali „kvaka“ je u tome da se radi o napadaču trećeg po veličina kluba u Škotskoj, a prešao je u redove engleskog petoligaša. To govogi o snazi tamošnjeg Premijeršipa.

16.50 - Novi sportski direktor AEK-a Vladimir Matijašević na dobrom je putu da sam sebi ispuni najveću želju u letnjem prelaznom roku. Prema pisanju pojedinih medija iz Atine šampion Grčke je na dobrom putu da kompletira transfer bivšeg krila Partizana i Vojvodine Filipa Malbašića. Opširnije OVDE

16.35 - PSŽ je u potrazi za vezistom. Juče su se pominjala imena Kantea, Frenkija de Jonga i Vajgla, a danas su još dva kandidata ušla u razmatranje. Tomas Tuhel bo voleo Kazemira ili Havija Martineza. Jasno je da za prvog nemaju šanse, ali drugi bi mogao da dođe... 

16.24 - Priznao je i Monći: Roma hoće Malkoma! Sportski direktor Vučice je rekao da je Brazilac iz Bordoa jedna od opcija. 

16.15 - Fulam je naciljao još jedno zanimljivo pojačanje. Slaviša Jokanović želi Espanjolovog vezistu Davida Lopeza. Spremni su da plate između 15.000.000 i 20.000.000 evra za Lopeza koji ima otkupnu klauzulu od 40.000.000 evra. Za Lopeza se interesuje i Betis. Ali Espanjol ga neće prodati ako neko ne aktivira klauzulu... 

16.03 - ZVANIČNO: Ugo Almeida je novi napadač Akademike iz Koimbre! Portugalski veteran je došao kao slobodan igrač. Nekada je igrao za Porto, Verder, Bešiktaš, Kubanj, Anži, AEK... Poslednji klub mu je bio Hajduk iz Splita. 

15.51 - Valensija traži desnog beka, a novo ime je Timoti Fosu Mensa iz Mančester Junajteda. Prva meta Slepih miševa je Holanđanin Hans Hatebur ali Atalanta traži 15.000.000 evra za njega što Valensija neće da plati. Slična je situacija i sa Pićinijem iz Sportinga i tako je Fosu Mensa iskočio u prvi plan. Valensija želi da ga pozajmi s pravom otkupa, Junajted bi da izbaci klauzulu o otkupu. 

15.43 - Adrijen Rabio je i definitivno odbio sve ponude Pari Sen Žermena za produžetak saradnje. Ušao je u poslednju godinu ugovora što znači da PSŽ mora da ga proda. I traži 40.000.000 evra za njega. barsa je zainteresovana... 

15.35 - E ovo se zove iznenađenje! Od tolikih klubova koji u ovom i prethodnim prelaznim rokovima želeli Aleša Vidala, on je najbliži transferu u Lokomotivu iz Moskve?! Podsetimo, beka Barselone su zvali Inter, Roma, Atletiko, Sevilja i mnogi drugi... Njegov agent danas kaže da Vidal 90 odsto prelazi u Lokomotivu. 

15.27 - Srpski napadač Miroslav Marković je potpisao dvogodišnji ugovor sa marokanskom Hasanijom. Dolazi kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa ruskim SKA Habarovskom. 

15.23 - Arturo Vidal može da ide iz Bajerna, a dve opcije su trenutno najozbiljnije - Atletiko i Napoli! Zašto? Kako? Koliko? Opširnije OVDE

15.16 - Zakuvava se ozbiljno oko Anta Rebića! Bajern želi da pretekne Mančester junajted i uzme još jedno otkrovenje s Mundijala. Opširnije OVDE.

15.09 - GOTOVO! Hrvatski štoper Duje Ćaleta Car se u ovim trenucima nalazi na lekarskim preledima u Marselju uoči transfera iz Red Bul Salcburga. 

15.00 - ODBIJENO! Prva runda pregovora Čelsija i Juventusa je završena neuspešno pošto Stara dama nije pristala na ponudu Plavaca od 90.000.000 evra za Danijelea Ruganija i Gonzala Iguaina. Ali sledi nova runa u kojoj će Čelsi ponuditi oko 100.000.000 evra za tandem... 

14.53 - Ruski mediji javljaju da je Barselona ponudila 30.000.000 evra CSKA za Aleksandra Golovina. Istu sumu je ponudio i Monako pre nekoliko dana, ali Čelsi i dalje važi za prvog favorita u trci za Golovina. Čeka se rasplet... 

14.45 - Real Madrid je prošlog leta kupio Vinisijusa Žuniora za 45.000.000 evra i ostavio ga da sazreva u Flamengu dok ne napuni 18 godina. Ovog leta se priključio Kraljevskom klubu, trenira sa prvim timom, ali će najverovatnije biti pozajmljen nekom španskom prvoligašu kako bi nastavio da se razvija. 

14.36 - Loša muzika za uši bogatih velikana i Mina Rajole.... Ajaksov direktor Mark Overmars je poručio da nema šanse da supertalentovani Matijas De Liht napusti klub ovog leta. Podsetimo, za njega su zainteresovani Juventus, Mančester Junajted, Barselona... 

14.29 - ZVANIČNO: Portugalski napadač Orlando Sa se vratio u Standard iz Liježa samo šest meseci pošto je prodat u Kinu. Došao je kao slobodan igrač pošto je raskinuo ugovor sa Henanom gde nije zadovoljio. 

14.22 - Čak pet premijerligaških klubova želi Juventusovog vezistu Stefana Sturara. To su Vest Hem, Vulverhempton, Njukasl, Kristal Palas i Lester. Juventus je istakao cenu od 20.000.000 evra za Sturara

14.15 - Milan je spreman da pošalje Donarumu u Čelsi u zamenu za Moratu. Ali problem su visoka primanja španskog napadača kojem polako curi vreme i osim Rosonera nema konkretnih ponuda. 

14.09 - Arsenal želi Andrea Gomeša, ali još nije dostavio konkretnu ponudu Barseloni. Valensija je takođe zainteresovana da vrati Portugalca. Moguće je da Arsenal čeka jer mu je Nzonzi prva opcija i ako to propadne, okrenuće se Gomešu

14.01 - GOTOVO! Liverpul je pristao da proda golmana Denija Vorda u Lester za 10.000.000 funti. Transfer je dogovoren, opširnije OVDE

13.55 - ZVANIČNO: Viljareal je predstavio Santjaga Kaseresa kao novo pojačanje!

13.48 - Švedski golman Robin Olsen iz Kopenhagena je od jutros prvi kandidat da zameni Alisona u Romi. Nešto ne funkcioniše u planu sa Areolom... 

13.40 - Sevilja želi Sasuolovog štopera Đan Marka ferarija. Međutim, Italijani su već ostali bez komandanta odrbane Frančeska Aćerbija koji je prešao u Lacio i ne žele da ostanu i bez Ferarija. Ipak, Sevilja je spremna da plati 13.000.000 evra za Ferarija kao zanenu za Lenglea

13.33 - Napoli traži špica, naciljao je Benzemu i Kavanija, ali to ne ide tako lako. Zato su pitali Čelsi za cenu Mišija Batšuajia i dobili odgovor - 40.000.000 era!

13.25 - Pune ruka posle za Falija Ramadanija. Sinoć je ugovarao transfer Ruganija u Čelsi, razgovarao sa Pjanićem o nastavku karijere, dočekao Romana Abramoviča u Milanu, a danas je hitno odleteo za Nemačku kako bi se pozabavio još jednim svojim klijentom Anteom Rebićem! Za Hrvata se interesuje Mančester Junajted, ali je sada i Bajern ozbiljno zagrizao i Ramadani je otišao na sastanak sa Ajntrahtom i Bavarcima. 

13.19 - Ofanzivni vezista Dominik Dreksler se seli iz Midtjilanda u Keln za 4.500.000 evra. Za njega je bio zainteresovan i Majnc, ali se povukao iz trke... Na Dreksleru je insistirao trener Markus Anfag koji je ranije trenirao Drekslera u Kilu. 

13.15 - Fleš iz Sampdorije. Klub sa Luiđi Ferarisa je odredio četrii glavne mete do kraja prelaznog roka. To su Oberlan iz Bazela, Defrel iz Rome, Edimilson Fernandes iz Vest Hema i iskusni Stefan Mbija koji je slobodan igrač. 

13.07 - Liverpulov rezervni golman Deni Vord je u pregovorima sa Lesterom. Da li se to sprema prodaja Šmajhela? Čelsi i Roma su opcije za Danca... 

13.02 - Prava pomama pirom Evrope za Malkomom iz Bordoa. Brazilac je želja Intera, Evertona, a sada i Rome koja traži neko zvučno pojačanje na krilnoj poziciji. Opširnije OVDE

12.57 - Izgleda da se bliži kraj Napolijeve potrage za desnim bekom. Napolitanci su prema poslednjim informacijama pristali da plate Bordou 15.000.000 evra za nigerijskog reprezentativca Jusufa Sabalija

12.51 - Toliko se prašine prošlog leta diglo okoi transfera Tea Ernandeza u Real Madrid, a na kraju skoro da nije pokazao ništa. One šanse koju mu je Zidan pružao je jako slabo koristio i sada se Real Sosijedad obratio Kraljevićima s namerom da ga pozajmi. Baskijski klub traži levog beka, u igri su još Načo Monreal Edmilson Žunior.

12.45 - Uzalud se nadaju Atletiko i Fiorentina - Bleki Milenković nije na prodaju. To je poručio i prvi čovek Viole.Opširnije OVDE

12.41 - Sevilja pokušava da se reši brazilskog veziste Gansa. Nekada jedan od najvećih talenata svetskog fudbala nije pokazao mnogo u Sevilji i klub ga je precrtao. Ipak, zainteresovanih ima... Viljareal, Espanjol, Alaves i Valjadolid bi da se kockaju sa Gansom

12.36 - BOMBA! Bajern je kaparisao mundijalski hit Benžamina Pavara! Opširnije OVDE

12.30 - Posle šest meseci je opet aktuelna priča o Kristal Palasu i Kumi Babakaru. Senegalski napadač je zimus bio velika želja Palasa, ali je tada prešao iz Fiorentine u Sasuolo. Sada je klub sa Selhurst Parka spreman da ponudi 15.000.000 evra za Babakara. Sasuolo je na potezu...

12.23 - Stouk ne odustaje od Atson Vilinog štopera Džejmsa Čestera iako je njegova ponuda od 6.500.000 evra odbijena. Za Čestera se interesuje i VBA, a Stouk će uskoro dostaviti i drugu ponudu. 

12.16 - Francuski mediji najavljuju da će hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car danas ozvaničiti transfer iz Red Bul Salcburga u Olimpik Marselj. 

12.11 - Veliki preokret u Parizu! Brojni mediji javljaju da Mbape sada ima status prve zvezde na Parku pričneva i da bi Nejmar mogao da bude prodat ovog leta. Opširnije OVDE

12.06 - GOTOVO!  Fiorentina je dogovorila dolazak brazilskog veziste Žersona iz Rome na pozajmicu! To znači da nema ništa od dolaska Pašalića iz Čelsija oko čije pozajmice je Viola pregovarala poslednjih dana. Žersona su još želeli Empoli i Atletiko Mineiro, ali je ponuda iz Toskane bila najprimamljivija. 

12.00 - ZVANIČNO: Dve i po godine posle transfera u Everton, Šani Tarašaj se vratio u Grashopers. Švajcarski napadač za Everton nije odigrao nijedan meč, a plaćen je Grashopersu 4.000.000 evra. Godinu i po dana je proveo na pozajmicama, a celu prošlu sezonu je bio povređen. U Grashopers je otišao na pozajmicu do sledećeg leta... 

11.53 - Barnli je odustao od jednog igrača Svonsija, ali ne i od drugog. Štoper Alfi Mouson i dalje ostaje na meti Barnlija, dok je transfer Sema Klukasa otpao. Pored Barnlija, za Mousona je zainteresovan i Vest Hem. 

11.48 - ZVANIČNO: Andrea Petanja je novi igrač SPAL-a! Prvoligaš iz Ferare je uspeo da uspešno završi višenedeljne pregovore sa Atalantom i da dobije robusnog golgetera. SPAL ga je doveo na pozajmicu za 3.000.000 evra uz obavezu da ga otkupi za 12.000.000 evra ako izbori opstanak u Seriji A. Igraču sleduje petogodišnji ugovor vredan 1.300.000 evra po sezoni. Iako je bio dobar u Atalanti, Petanja je postao višak posle dolaska Duvana Zapate

11.41 - Nastavljaju se maratonski pregovori Intera i Atletika oko hrvatskog reprezentativca Šimeta Vrsaljka. Inter nudi 6.000.000 evra za pozajmicu i opciju da ga otkupi za 17.000.000 evra. To je dakle ukupno 23.000.000 evra. Ali, Madriđani su posle dobrih igara Vrsaljka na Mundijalu digli cenu na 30.000.000 evra. Hrvat ima dogovor sa Nerazurima, ali Atletiko i dalje drži rampu. Ibter gubi strpljenje i dao je Madriđanima rok do kraja nedelje da prihvate ponudu ili će odustati. 

11.36 - Đenova je juče odbila prvu ponudu vest hema za Dijega Laksala tešku 12.000.000 evra, ali uskoro stiže i druga. Nije poznata njena visina, ali se odranije zna da Grifoni za Urugvajca traže 18.000.000 evra. 

11.30 - Roma čeka krilo. Izgleda da je Zijeh definitivno otpao. Nova imena koja su iskočila u prvi plan su Depaj iz Liona i Malkom iz Bordoa. Odranije su u igri Kjeza, Berardi, Suso...

11.26 - Blekburn je skoro pa dgovorio pozajmicu maldog Liverpulovog krila Rajana Kenta

11.22 Stefano Okaka Čuka bi mogao da se preseli iz Votforda u saudijski Al Nasr. Arapski klub je prvo tražio Ahmeda Musu, ali je cena previsoka. Podsetimo, Al Nasr je pre nekoliko dana doveo Okakinog sigrača iz Votforda, Nordina Amrabata kojeg je paltio 5.000.000 evra. Prelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje još tri dana. 

11.18 - Alison je počeo lekarske preglede u Liverpulu. Promocija najverovatnije sutra ili u subotu... 

11.15 - Hravtski vezista Milan Badelj ima primamljivu ponudu Zenita, ali on želi u Milan. Tačnije, čeka odluku na Milanovu žalbu o izbacivanju iz Lige Evrope. Ako Rosoneri uspeju i vrate se u Ligu Evrope, Badelj će potpisati za njih. Ako žalba ne prođe, prihvatiće ponudu Zenita... 

11.11 - I Roman Abramovič je doputovao u Milano. Očigledno da se nešto velike dešava na relaciji Čelsi - Italija. Abramovič će se u Milanu sastati sa Falijem Ramadanijem koji će ga obavestiti o naptretku pregovora za Ruganija, Iguaina i Pjanića, ali i o mogućoj prodaji Morate u Milan. 

11.05 - Juče smo pomenuli, sada su poznate i cifre. Borsija Dortmund je ponudila Bolonji 6.000.000 evra za čileanskog vezistu Erika Pulgara. On se pominjao kao zamena za Toreiru u Sampdoriji. Dok su Đenovljani oklevali, Nemci su se bacili na posao... 

11.01 - Bivši klub nudi spas Islamu Slimaniju. Alžirac se nije snašao u Lesteru koji ga je debelo platio Sportingu pre dve godine. Prošle zime ga je pozajmio Njukaslu gde skoro da nije ni igrao zbog povrede. Sada ga Sporting zove da se vrati, a Lesteru nudi pozajmicu. 

10.55 - Tek što je otkupio Nikolu Nkulua od Liona, Torino može da ga proda. Sevilja je zainteresovana da dovede francuskog štopera jer je izgleda izvisila za Hrvate Ćaletu-Cara i Vidu

10.51 - Benfika je ponudila 7.000.000 evra Leganesu za brazilskog vezistu Gabrijela Piresa. To je daleko manje od otkupne klauzule koja iznosi 20.000.000 evra. Pires je bio na meti i Betisa. 

10.48 - Sve je izvesnije da će Arsenal kovertirati ponudu od 50.000.000 evra za Kingslija Komana iz Bajerna. Francuz bi bio poslednja kupovina Tobdžija ovog leta. 

10.45 - Jedan od igrača koji bi mogao da odleti iz Čelsija posle dolaska Mauricija Sarija je Tjemue Bakajoko. Francuski vezista je razočarao u debitantskoj sezoni po dolasku iz Monaka, nije tip igrača za Sarijev fudbal, a pominje se Sevilja kao zainteresovana da ga pozajmi. Ranije se šuškalo i o interesovanju Borusije Dortmund. 

10.41 - Nije Pjanić jedini Juventusov igrač koji je na meti Čelsija. Sinoć su vođeni pregovori i oko Ruganija i Iguaina. Čelsi je za Ruganija ponudio 38.000.000 evra, a Juve je na početku tražio čak 50.000.000 evra. Mogli bi da se nađu na 42.000.000. Iguain košta 60.000.000 evra, ali Čelsi prvo čeka da se reši Morate. Ako bi kupili i Pjanića, to znači da bi Plavci za Juventusov triling platili 180.000.000 evra!

10.38 - Ne odustaje Barselona od Edena Azara iako je Real favorit za dovođenje Belgijanca. Katalonci su spremni da Čelsiju ponude novac i Usmana Dembelea. Opširnije OVDE

10.34 - Još jedan poznati menadžer ima pune ruke posla. Mino Rajola seče šta će dalje sa dvojicom svojih golmana. Pregovara sa Romom koja bi Areolu iz Pari Sen Žermenu kao zamenu za Alisona, a na njegovo mesto u Parizu bi da dovede Donarumu

10.33 - Miralem Pjanić je promenio agenta. Od skora ga zastupa Fali Ramadani koji je sinoć večerao sa njim i razgovarali su o daljim planovima. Pjanić želi da napusti Juventus ako ne dobije povišicu, a Ramadani je spreman da aktivira priču sa Čelsijem. Odranije je zainetersovan i Mančester Siti. Opširnije OVDE

10.29 - Prvo ćemo krenuti sa listanjem engelske štampe. Bombu dana su ispalili San i Independent. Dva potpuno razlilčita medija, ali sa dobrim izvorima. Oni tvrde da će Žoze Murinjo pokušati da dovede Bajernov tandem Levandovski - Alkantara. Šta će mu Poljak pored Lukakua nije nam jasno... Ne pominju se ni cigre, tako da ovo ne deluje kao ozbiljna priča.  

Dobro jutro čitaoci MOZZART Sporta vam u ime redakcije želi Aleksandar Gligorić koji će biti sa vama u prvoj smeni i zajedno ćemo pratiti dešavanja na fudbalskoj pijaci. Krećemo sa još jednim dnevnim blogom posvećenim dešavanjima iz prelaznog roka. Kao i prethodnih dana možete da nam šaljete i pitanja u komentarima, a mi ćemo se truditi da na najzanimljivije i odgovorimo. Pre nego što krenemo, podsetite se OVDE šta je bilo juče na fudbalskoj pijaci, a najvažnije vesti pročitajte i klikom na naš poseban tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2018"


tagovi

Transferi uživoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara