TRANSFERI - utorak, 23. jul

Vreme čitanja: 17min | uto. 23.07.19. | 23:45

Iz minuta u minut ispratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci samo na portalu MOZZART Sport...

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Njukasl doveo Žoelintona za 44.000.000! Opširnije OVDE
- Gudelj potpisao za Sevilju. Opširnije OVDE
- Fekir zvanično u Betisu. Opširnije OVDE
- Totenhem prodao Jansena u Meksiko. Opšrinije OVDE
- Lučesku hoće Prijovića. Opšrinije OVDE
- Kaljari doveo najskuplje pojačanje u istoriji. Opširnije OVDE
- Zvezda vraća sve pare uložene u Ebisilija. Opširnije OVDE
- Propao transfer Rikarda Gomeša. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bi bilo sve od nas za danas. Sa novim vestima se javljamo sutra. Do tada vam u ime redakcije MOZZART Sporta, laku noć želi Aleksandar Gligorić

23.48 - Uz priču o ispunjenju jednog dečačkog sna, završavamo današnji blog. Opširnije OVDE

23.24 - Đenova je blizu dogovora o dolasku brazilskog veziste Lukasa Silve iz Real Madrida. Silva je pre četiri i po godine došao u Real iz Kruzeira za 15.000.000 evra kao jedan od najvećih talenata južnoameričkog fudbala. Nije uspeo da se afirmiše u Realu i potom je igrao na pozajmicama u Marselju i Kruzeiru 

23.15 - Italijanski mediji javljaju da je transfer Andrea Silve u Monako propao iako su se dva kluba dogovorili oko obeštećenja od 30.000.000 evra. Međutim, Italijani javljaju i da to ne znači propast pregovora oko dolaska Anhela Koree u Milan. 

23.05 - ZVANIČNO: Vinsent Jansen je novi igrač meksičkog Montereja! Ostaće upamćen kao jedan od najvećih promašaja Totenhema. I najskupljih... Opšrinije OVDE

22.53 - RAMPA! Bajern ni pod kakvim uslovima neće pristati na prodaju Davida Alabe u Barselonu ovog leta, javlja večeras Bild. Austrijanac ima još dve godine ugovora, Bavarci bi mogli da budu u nezgodnoj situaciji narednog leta, ali će ovog odoleti svim pritiscima iz Katalonije. 

22.41 - ZVANIČNO: Marko Rog je novi igra Kaljarija. Najskuplji je igrač u istoriji kluba sa Sradinije. Opširnije OVDE

22.30 - Totenhem je sve karte bacio na dovođenje Lo Selsa i zato je potpuno odustao od Nikola Zaniola iz Rome. Eto šanse za Juventus koji se takođe interesuje za vezistu Vučice. 

22.22 - BOMBA! Na pomolu... Francuski mediji pišu da je Nikola Pepe odabrao klub. Želi u Mančester Junajted, a ne želi u Napoli. I Junajted želi njega. Ali navodno je prva ponuda čija visina nije poznata, već glatko odbijena u Lilu. 

22.10 - Briž je počeo pregovore sa Stoukom oko kupovine veziste Đanelija Imbule. Belgijanci nude 6.000.000 evra za veliki promašaj Stouka. 

21.59 - Iako je danas izgledalo kao gotova stvar da će argentinsko krilo Emilijano Rigoni preći iz Zenita u Sampdoriju, sada se u priču umešao Torino koji želi da pokvari posao Đenovljanima i preotme im bivšeg igrača Rivera. 

21.50 - Razvan Lučesku, novi trener saudijskog Al Hilala je zatražio od uprave kluba da mu dovede srpskog napadača Aleksandra Prijovića koji trenutno igra za najvećeg rivala Al Itihad. Lučesku je imao sjajnu saradnju sa Prijovićem dok su obojica bili članovi PAOK-a, a Prijoviću baš i ne ide tako dobro u Al Itihadu. Opširnije OVDE

21.41 - Mads Dejvidsen, bivši direktor kineskog kluba Šangaj SIPG je za britanske medije rekao da je realno da Geret Bejl potpiše za Đijangsu Suning. 

21.32 - Makedonsko čudo od deteta Eljif Elmas je doputovao u Italiju. Sutra slede lekarski pregledi i finalizacija transfera iz Feberbahčea. 

21.23 - Potpuna pomama vlada za Lilovim igračima na fudbalskoj pijaci. Čitali ste da je Lil za Sumarea malopre odbio 40.000.000 evra, za Pepea će dobiti duplo više novca od Napolija ili Mančester Junajreda, ali pravi hit je Rafael Leao. Mladi brazilski ofanzivac je zaludeo evropske klubove. Ponude su poslali Valensija, Everton, Vulverhempton, Napoli i još neki kubovi. Neke ponude premašuju 35.000.000 evra... 

21.11 - Posle Breše i Trabzona, za srpskog štopera Slobodan Rajkovića se interesuje i italijanski drugoligaš Salernitana koja je neke vrsta filijale Lacija. U oba kluba je gazda Klaudio Lotito, a Salernitana želi i Dušana Bastu. Rajković će uskoro imati čiste papire da ide kao slobodan igrač kada se definitivno proglasi bankrot Palerma. 

21.00 - ZVANIČNO: Alžirski vezista Sofijan Hani, prešao je iz moskovskog Spartaka u katarsku Al Garafu koju sa klupe predvodi Slaviša Jokanović

20.49 - BLIZU! Moskovski Spartak i PSV Ajndhoven su se dogovorili oko transfera urugvajskog veziste Gastona Pereira. Rusi će platiti Holanđanima 15.000.000 evra za Urugvajca. Čeka se još pristanak Pereira i njegovog menadžera. 

20.40 - Izgleda da Frank Riberi nije završio karijeru kako je izgledalo kada je napustio Bajern. Francuski Lekip piše o mogućnosti da se slavni Francuz vrati u Marselj i potpiše ugovor na dve godine. 

20.31- ZVANIČNO: Kjevo je potvrdio da je mladog srpskog štopera Strahinju Tanasijevića poslao na pozajmicu u redove francuskog drugoligaša Pariza. 

20.23 - PREOKRET! Visi transfer Andrea Silve iz Milana u Monako. Portugalac je danas doputovao u Kneževinu na pregovore i lekarske preglede, ali se za sada nije dogovorio sa Monakom oko ličnih finansijskih uslova. To znači da Milanu visi transfer Anhela Koree jer je Silvina prodaja za 30.000.000 evra preduslov da se dovede Argentinac. 

20.16 - Srpski vezisti su ovih dana hit u Primeri. Posle Radoje, Brašanca i Gudelja, novi klub bi mogao da dobije i Uroš Račić. Za srpskog vezistu iz Valensije su zainteresovani Viljareal i Hetafe. Žele ga na pozajmicu. 

20.09 - Portugalski defanzivac Žoao Nunjez je prešao iz poljske Lehije u Panatinaikos. 

20.00 - Velike vesti iz Italije. Sevilja je ponudila čak 30.000.000 evra za španskog ofanzivca Luisa Alberta iz Lacija. 

19.47 - Italijanski veteran Alesandro Dijamanti je doputovao u Australiju gde treba da potpiše ugovor sa Vestern Junajtedom. 

19.42 - Iako je propao transfer Matije Perina u Benfiku, maldi igrač lisabonskog kluba Žoao Pereira ipak stiže u Juventus. On je trebalo da bude deo trampe za Perina, ali sada je postignut novi dogovor. Juventus će za 5.000.000 evra kupiti 50 podsto njegovog ugovora i proslediti ga u svoj U23 tim. 

19.33 - ODBIJENO! Lil je glatko odbio 40.000.000 evra od Vulvsa za talentovanog vezistu Sumarea

19.25 - Radamel Falkao je izostavljen sa spiska putnika za Monakovu turneju po Portugaliji. Spekuliše se da ja transfer blizu, ali se ne zna u koji klub. Ranije se pominjao Porto... Ali onda nema logike, iszostavljati ga sa spiska za Portugaliju?! Pominju se i Galatasaraj, Valensija i Inter Majami. 

19.19 - Kevin Prins Boateng se vratio u Sasuolo posle pozajmice u Barseloni, a sada bi mogao da se vrati u još jedan bivši klub. Pominje se opcija povratka u Ajntraht iz Frankfurta koji traži pojačanja u veznom redu. 

19.10 - ZVANIČNO: Ćavi Simons je prešao iz Barselone u Pari Sen Žermen. Opširnije OVDE

19.02 - ZVANIČNO: Monakov krilni napadač Samuel Gransir je prešao u Brest na jednogodišnju pozajmicu bez prava otkupa ugovora. 

18.51 - ZVANIČNO: Njukasl je potvrdio transfer Žoelintona! Opširnije o najskupljem pojačanju u istoriji Njukasla, čitajte OVDE

18.42 - ODBIJENO! Brentford je odbio 16.500.000 evra od Aston Vile za talentovano krilo Saida Benramu

18.34 - A čeka se i zvanična potvrda iz Londona... BBC javlja da su Kalum Hadson Odoi i Čelsi ugovorili sve detalje novog ugovora i da se čeka samo oficijelno saopštenje. Za kraj Bajernovih nada... 

18.20 - Valensija i argentinski štoper Ezekijel Garaj su dogovorili produženje ugovora. Čeka se samo zvanična potvrda. 

18.11 - Lester je poludeo za Denisom Pretom iz Sampdorije. Osim toga što nude 20.000.000 evra za obeštećenje, ponudili su mu i duplo veću platu od one koju mu nudi Milan. Ali Belgijancu se ide na San Siro kod bivšeg trenera Đampaola

18.00 - BOMBA! Iz Premijer lige. Vulverhemtpon je ponudio 40.000.000 evra za Lilovog vezistu Bubakara Sumarea. Mladi reprezentativac Francuske ima samo 20 godina. 

17.51 - Pojedini francuski mediji najavljuju u narednim satima transfer Idrize Geja iz Evertona u Pari Sen Žermen za 33.000.000 evra bez bonusa. Čekamo... 

17.41 - Mladi alžirski štoper Remi Bensabani iz Rena je oduševio na minulom Kupu afričkih nacija i skrenuo na sebe pažnju Napolija i Borusije Menhengladbah. 

17.33 - ZVANIČNO: Monakov golman Pol Nardi se posle dve i po godine na pozajmici u Serkl Brižu preselio u Lorijan. 

17.24 - Juventus i Sami Kedira pregovaraju o raskidu ugovora kako bi Nemac što bezbolnije napustio klub i potom pregovarao sa Fenerbahčeom i klubovima iz MLS lige. 

17.16 - Rikardo Kvarežma uz Zlatana Ibrahimovića? Zvuči zanimljivo, a moguće je. Iskusni Portugalac želi da napusti Bešiktaš koji mu duguje ozbiljan novac, a Los Anđeles Galaksi je pokazao interesovanje da ga dovede. 

17.05 - ZVANIČNO: Maldi defanzivac Darnel Furlong je prešao iz Kvins Park Rendžersa u VBA u transferu teškom 1.500.000 funti. Potpisao je na četiri godine. 

16.57 - Sevilja nije završila! Probila je 100.000.000 evra za pojačanja, Nemanja Gudelj je bio deseto, ali ono najveće tek sledi. Andalužani su u ofanzivi na Stivena Bergvajna, najboljeg igrača PSV Ajndhovena. Filipsovci traže obeštećenje od 40.000.000 evra. 

16.47 - Čeka se konačan rasplet oko transfera Harija Megvajera u Mančester Junajted. Crveni đavoli su dogurali do ponude od 80.000.000 evra i neće ići preko toga. Ne, jer nemaju para već ne žele da pristaju na ucenjivački odnos Lestera. Ako priča propadne, Junajted će razbiti kasu i ponuuditi još više novca za Kalidua Kulibalija iz Napolija. 

16.40 - ODBIJENO! Espanjol je odbio prvu ponudu Bajerna za španskog vezistu Marka Roku. Bavarci su ponudili 18.000.000 evra, Katalonci traže da se ispuni otkupna klauzula vredna 40.000.000 evra. 

16.31 - ZVANIČNO: Filipe Luis je novi igrač Flamenga! Kasnije opširnije... 

16.22 - ZVANIČNO: Mark Valijente je napustio Partizan. Seli se u Sporting iz Hihona. 

16.18 - Dani Sebaljos je na doputovao u London, javljaju španski mediji. Očekuju ga lekarski prgledi pred potpis ugovora sa Arsenalom. 

16.12 - ZVANIČNO: Iskusni francuski desni bek Kristof Žale je novi član Amijena. Poipisao je na godinu dana, a došao je kao slobodan igrač posle isteka ugovora sa Nicom. Nekada je igrao za PSŽ i Lion. 

To je sve od Predraga Dučića u prvoj smeni, sa vama do kraja dana Aleksandar Gligorić

16.03 - Nova informacija u vezi Vinsenta Jansena... Totenhem će za njegov prelazak u meksički Monterej dobiti svega 7.000.000 evra. Skoro tri puta manje nego što ga je platio pre tri godine. 

15.57 - Roma gleda kako da se što pre otarasi Stivena Nzonzija na koga novi trener Fonseka ne računa. Vučica ga nudi Milanu kao deo transfera Susa, ali realniji je povratak u domovinu. Raspituju se Lion i Marselj. 

15.46 - San tvrdi da je sada Pari Sen Žermen u prednosti kada je u pitanju trka za potpis Danija Rouza iz Totenhema. Podsetimo, za iskusnog beka interesovanje su prethodnih dana pokazivali Njukasl, Šalke, Juventus...

15.40 - Kao što smo maločas najavili, brazilski napadač Žoelinton započeo je lekarske preglede u Njukaslu. 

15.31 - ZVANIČNO: Loran Depuatr (30) vratio se u Gent posle tri godine kao slobodan igrač. Te 2016. prodat je Portu za 6.000.000. Posle je bio u Hadersfildu, gde se nije naigrao i sa kojim mu je ugovor istekao ovog leta. 

15.28 - Karijera Emrea Mora, nekada supertalentovanog Turčina iz Dortmunda, a danas problematičnog momka Selte, nalazi se na ozbiljnoj raskrsnici u 22. godini. U Vigu na njega ne računaju, malo ko jepokazao interesovanje, pa se Mor sam ponudio Galatasaraju i Bešiktašu. O tome da nešto sa ovim momkom zaista nije u redu govore informacije iz Turske da je Mor pustio priču kako je slobodan u izboru nove sredine, iako ima čvrst ugovor sa Seltom do 2022. godine?! Španci svakako ne mogu da se nadaju povraćaju uloženih sredstava, pošto su Dortmundu pre dve godine platili skoro 14.000.000 evra.  

15.17 - GOTOVO: Brazilac Žoelinton iz Hofenhajma uslikan je na stadionu Njukasla. Posao je po svoj prilici završen, predstavljanje treba očekivati do kraja dana. Procene su da će nemački klub inkasirati čak 35.000.000 evra.  

15.07 - Napreduju pregovori Barselone i Valensije u vezi transfera Rafinje Alkantare. Igrač je obavešten od strane Ernesta Valverdea da se na njega ne računa u predstojećoj sezoni. Barsa ga ipak ne da budzašto - uklakulisan je priliv od 15.000.000 evra. 

15.02 - BLIZU: Pre tri dana Klaudio Lotito priznao je da Sergej Milinković Savić sigurno napušta Lacio ovog leta. A rimska Republika danas javlja da su pregovori Lacija i Mančester Junajteda značajno uznapredovali poslednjih sati. Italijani tvrde da je sve ubrzao Real Madrid, koji pojačava pristisak na Pola Pogbu, pa samim tim Junajted mora užurbanije da radi na zameni. Tu su i detalji. Republika piše da je u načelu postignut dogovor oko cene. Navodno, Rimljani bi dobili 75.000.000 evra ne računajući bonuse (očekuje se da će oni iznositi oko 15.000.000), dok stasitog Srbina čeka petogodišnji ugovor i plata od 6.000.000 evra. Značajan deo od tih 75.000.000 (procenjuje se oko 20.000.000) Lacio će odmah utrošiti na Sergejevu zamenu, a to bi navodno trebalo da bude Jusuf Jazidži (22) iz Trabzona.  

14.53 - Prema informacijama do kojih je došao Bild, Bajern ni po koju cene neće ovog leta pusiti Davida Alabu. Austrijanac ima još dve godine ugovora i Bavarci ne moraju da žure s prodajom. Barsa pokazuje interesovanje za ovog 27-godišnjaka već duže vreme... 

14.47 - Mladi Argentinac iz Štutgarta Niko Gonzales (21) na meti je Barnlija. Gonzales je tek pre godinu dana stigao u Nemačku iz Argentinosa (8.500.000 evra), ali kako su Švabe ispale u Cvajtu transfer je i te kako moguć. 

14.24 - Teško će Milan do Meriha Demirala... Juventus još nije odlučio šta će sa ovim momkom, ali u principu radije bi se odrekao Danijelea Ruganija. Zbog toga je Paratići Milanu ponudio Ruganija. Rosoneri se još nisu izjasnili... 

14.20 - Izgleda da je Inter definitivno odustao od Romelua Lukakua. Mančester ne popušta, insistira na sumi od 83.000.000 evra i odbija sve predloge Nerazura kako da se ta cifra razloži na više manjih, godišnjih rata. 

14.08 - Milan želi da se što pre reši Fabija Borinija i Samu Kastiljeha, ali za sada nije stigla nijedna jedina ponuda. 

14.02 - Svesni su u Laciju da će ovog leta ostati bez Sergeja Milinkovića Savića. Zbog toga moraju što pre da krenu po njegovu zamenu. Mediji na Apeninima veruju da su Rimljani već započeli pregovore sa prvom metom, Mađarom Dominikom Soboslaijem (18), vezistom Salcburga. Navodno, Austrijanci žele 20.000.000, Lacio je spreman da ide do 15.000.000.  

13.57 - Vest Hem, Valensija, Kristal Palas... I tu nije kraj. Đibrila Sidibea želi i Njukasl. Monako mu je dao dozvolu da traži novu sredinu, samo je pitanje da li će pristati na ono što se nudi. Spekuliše se ne više od od 15.000.000 evra. 

13.31 - ZVANIČNO: Nemanja Gudelj četiri godine u Sevilji. Opširnije OVDE

13.04 - Jedan od najtalentovanijih fudbalera Barselone Ćavi Simons (16) nije se dogovorio oko potpisa profesionalnog ugovora i napustio je klub. Njegov agent je Mino Rajola. Mladi Holanđanin trebalo bi narednih dana da se pridruži omladinskom timu Pari Sen Žermena.  

12.59 - Andre Silva uspešno je prošao preglede u Monaku. Očekujemo promociju svakog časa. 

12.54 - ZVANIČNO: Bivši igrač Čelsija Papi Đilobođi (30) potpisao je za turski Gazišehir. Njemu je prethodno istekao ugovor sa Genganom...

12.50 - ZVANIČNO: Doskorašnji fudbaler Porta Jasin Braimi (29) potpisao je do 2022. godine sa Al Rajanom iz Katara. Alžirac je odbio ponude Marselja, Milana, Arsenala... Opredelio se za veću platu pre sportskih izazova. 

12.38 - Roma će teško do Milanovog Susa jer Rosoneri ne planiraju da popuste, i dalje drže cenu - 40.000.000 evra. Zbog toga Vučica kreće s planom B. Milanu će biti ponuđene dve nove varijante: Nzonzi i novac, odnosno Patrik Šik i novac. U ranim popodnevnim časovima očekuje se da u Casa Milan stigne i Susov agent Alesandro Lući. To će biti sedmi susret Lućija sa čelnicima Milana u poslednjih mesec dana...

12.33 - U toku su pregledi Andrea Silve u Monaku. Podsetimo, Milanu ide obeštećenje od 30.000.000 evra, a igraču ugovor sa Kneževima na pet godina. 

12.30 - Mundo deportivo upozorava Barselonu da Juventus nije nimalo naivan i da ima ozbiljne planove da opipa puls Nejmara i Pari Sen Žermena i to vrlo zanimljivom ponudom. U Torinu znaju da bi Leonardo rado video u Parizu Paula Dibalu, pa imaju na umu da ponude Argentinca, Bleza Matuidija i značajnu količinu novca u zamenu za Nejmara

Kako vam se čini ova ideja?

12.22 - Portu nije ponuđen samo Fabio Koentrao, već i 33-godišnji Fredi Gvarin, kome je istekao ugovor u Kini. 

12.20 - Vilijan će uzeti Azarovu "desetku" u Čelsiju...

12.18 - Bajern radi na produžetku ugovora Tijaga Alkantare. Aktuelni mu ističe za dve godine...

12.15 - Važnu vest plasirao je jutros Kanal plus. Gazda Pari Sen Žermena Naser Al Kelaifi dao je nalog Leonardu da se situacija sa Nejmarom razreši najkasnije do 31. jula. Strpljenje izdaje Kelaifija i on želi da zna da li Brazilac ide u Barselonu ili ostaje. Sada treba očekivati da sličnim ultimatumom Leonardo pritisne Barsu i tako ubrza pregovore. 

12.10 - Dosta detalja o svim aktivnostima italijanskih klubova na fudbalskoj pijaci. Opširnije OVDE.

12.01 - Betis je objavio spisak igrača za turneju po Meksiku. Na njemu nema Đovanija Lo Selsa, što znači da transfer argentinskog igrača treba očekivati svaki čas. Ove nedelje sigurno. Perma informacijama koje danas stižu iz Engleske Totenhem je na pol poziciji kada je trka za Lo Selsa u pitanju. 

11.56 - Ponovo se oglasio agent Gereta Bejla:
"Geret je jedan od najboljih igrača na svetu. Mogu da vam garantujem da neće otići na pozajmicu u bilo koji klub, to se neće dogoditi sigurno. On je igrač Reala i za sada će tako ostati. Ako se pojavi nešto zanimljivo, moguće je da će otići. Ako ne - ostaje. Ima još tri godine ugovora", poručio je Džonatan Barnet. 

11.47 - PSV Ajndhoven ponudio je 10.000.000 evra za štopera Valjadolida Fernanda Kalera (23). 

11.43 - Potpuno neočekivano, Niko Kovač mogao bi da ima problem sa "prevše luksuza" na štoperskim pozicijama, piše Bild. Džerom Boateng, kako sada stvari stoje, ostaje u Minhenu, i boriće se za mesto u tmu sa Niklasom Zuleom, Benžamanom Pavarom i Lukasom Ernandezom.  

11.40 - Velika je gužva u Casa Milan. Tu su Boban, Maldini, Gazidis, Masara... Ismael Benaser uskoro stiže da parafira sa Rosonerima, a do kraja dana se očekuje da sportski direktor Atletika Andrea Berta definiše poslednje detalja transfera Anhela Koree

11.37 - Vrlo pouzdani lokalni list iz Lila La Voix du Nord javlja da je Mančester Junajted podigao ponudu za Nikolu Pepea na 80.000.000 evra! 

11.33 - ZVANIČNO: Andre Kariljo (28) novi je igrač Al Hilala. Ugovor na četiri godine, Benfiki za 80 odsto prava na igrača 8.300.000 evra. 

11.29 - Pošto su završili posao oko Fekira u Betisu sada mogu da se okrenu kupovini napadača. Njihova prva meta je već duže vreme Borha Iglesijas iz Espanjola. Ukoliko ne uspeju, tvrdi Mundo deportivo, okrenuće se Kristijanu Stuaniju iz Đirone i Nikoli Kaniliću iz Atletka.  

11.14 - Mada je Jirgen Klop više puta ponovio da Simon Minjole ostaje u Liverpul i da će biti alternativa Alisonu, Portugalci pišu kako je belgijski golman uz Robina Olsena (Roma) kandidat za dolazak u Benfiku. 

11.07 - Napoli se ozbiljno nameračio da pokvari posao bogatašima koji jure Nikolu Pepea. Ako je verovati Gazeti Aurelio De Lauretis poslao je do sada najbolju ponudu za reprezentativca Obale Slonovače koja glasi: 60.000.000 evra + Adam Unas. Opet, iz Engleske stižu uveravanja da je Lil već prihvatio tri ponude i to od Liverpula, Bajerna i još jednog neimenovanog premijerligaškog kluba (najverovatnije Mančester Junajteda). To bi značilo da je sada sve na igraču i njegovim ličnim afinitetima. 

10.59 - Paulo Dibala često se tokom ovog leta pominjao kao jedna od potencijalnih bombi prelaznog roka. Gazeta delo Sport u današnjem izdanju donosi priču kako će Argentinac uskoro zatražiti sastanak sa Mauriciom Sarijem i saopštiti mu da želi da ostane i da se bori za mesto u timu. 

10.53 - CRVENA ZVEZDAVelika očekivanja imali su u Crvenoj zvezdi od Lorenca Ebisilija. Verovalo se da je nekadašnji đak Ajaksove škole kapitalac koji će doneti impuls ekipi Vladana Milojevića, međutim, Holanđanin nije ispunio misiju na Marakani i uprkos korektnom učinku u premijernoj sezoni, već na početku druge uslediće rastanak. Ono što je dobra vest za sve u klubu jeste da će crveno-beli, izgleda, izvući sav novac utrošen za dovođenje ovog igrača. Opširnije OVDE

10.50 - PARTIZAN: Ništa od odlaska Rikarda Gomeša u Ujedinjene Arapske Emirate. Bar zasad. Al Šarža je nudila odlične uslove najboljem strelcu Partizana minule sezone, zaradu od 1.000.000 evra godišnje, mesec dana pregovarala sa čelnicima crno-belih i na kraju – digla ruke. Opširnije OVDE

Da ne zanemarimo ni domaću pijacu. Slede vesti iz Crvene zvezde i Partizana...

10.43 - Iskusni Ekvadorac Felipe Kaisedo (30) još nije odlučio da li će produžiti ugovor sa Lacijem, koji mu nudi da ostane do 2022. Kaisedo navodno ima poziv Boke Juniors...

10.34 - BLIZU: Argentinac Emilijano Rigoni (26) na pragu je transfera u Sampdoriju. Zenit će dobiti 1.000.000 evra za jednogodišnju pozajmicu, a onda još 11.000.000 na konto obaveznog otkupa. 

10.28 - U ostrvskim listovima od jutros dominira prča o Đovaniju Lo Selsu i Totenhemu. Navodno, Pevci su sve bliže argentinskom vezisti, a Betis rekordnom obeštećenju od 50.000.000 evra. Ali pita se ponešto i Atletiko, pisali smo već o tome...

10.21 - Zinedin Zidan na velikom je udaru poslednjih dana zbog "nepoštovanja Gereta Bejla", kako je kazao njegov menažder. Francuz međutim odbacuje optužbe i podvlači da Velšanin nije želeo da igra u pripremnom meču protiv Bajerna. Zizu je još rekao da Real na sve načine pokušava da reši problem i što pre pronađe pravo rešenje i za klub i za Bejla.  

10.17 - ZVANIČNO: Nekadašnji bek Barselone i Bešiktaša, Brazilac Adrijano, potpisao je jednogodišnji ugovor sa Atletiko Paranenseom.

10.13 - Možda nije samo supruga problem... Prema prvim informacijama Fabio Koentrao odbio je PAOK iz prodičnih razloga, ali A'Bola i Rekord danas javljaju da postoji mogućnost da nekadašnji bek Reala potpiše za Porto. Moguće da u tom grmu čuči zeka i da se Koentrao iz Soluna zbog toga vratio neobavljena posla.

10.06 - Desno krilo Brentforda Said Benrahma (23) insistira na transferu u Aston Vilu i ubeđuje upravu da prihvati ponudu iz Birmingema tešku 16.000.000 evra. 

10.02 - Ostrvski mediji sumnjičavi su po pitanju transfera Kirana Tirnija iz Seltka u Arsenal. Kelti su već odbili nekoliko ponuda, zahtevaju čak 25.000.000 funti, a šuška čak da je nakon najnovijeg odbijanja (u ponedleljak) Unai Emeri odustao od mladog beka. 

09.54 - GOTOVO: Urugvajski vezista Gaston Pereiro (24) stiže u moskovski Spartak. PSV Ajndhoven inkasiraće 15.000.000 evra. Holanđani su ovog momka platili Nasionalu (urugvajskom) duplo manje... 

09.49 - Prvi čovek Lila Žerar Lopez kazao je da je posao oko Nikole Pepea skoro gotov i da nema ni najmanje dileme da on ovog leta odlazi. Mogao je još malo da se otvori: Liverpul ili Mančester Junajted? Možda neko treći? U svakom slučaju, nadamo se će i ova poduga priča uskoro biti privedena kraju...

09.41 - Završi se jedna od dužih transfer-saga. Sećate se sigurni, o njemu smo gotovo svakodnevni pisali prošlog leta. Hteli su ga Bajern, Čelsi, Liverpul...sa Redsima imao sve utanačeno. Ali onda je Žan Mišel Ola rekao: Malo mi je 60.000.000, dajte još. I sve je palo u vodu. Juče ga je prodao Betisu za 19.750.000 evra. Nije teško, Nabil Fekir! Klub iz Sevilje noćas je saopštio da je posao gotov i predstavio francuskog reprezentativca kao svoje novo pojačanje. O svim detaljima transfera čitajte OVDE

Dobro jutro, poštovani pratioca MOZZART Sporta i našeg redovnog bloga posvećenog fudbalskoj pijaci. Privodimo polako kraju ovaj prvi mesec letnjeg prelaznog roka i spremamo se paklen finiš u Engleskoj. S vama će u prvoj smeni biti Predrag Dučić. Pre nego što krenemo, predlažemo da se OVDE podsetite kakve su sve aktivnosti klubovi imali tokom jučerašnjeg dana, a ne zaboravite da sve vesti vezane za ovu temu možete pronaći klikom na tag LETNJI PRELAZNI ROK 2019, kao i u svakodnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara