Zvanično: Totenhemov promašaj u Montereju, minus težak preko 12.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.07.19. | 23:19

Vinsent Jansen otišao u Meksiko

Kada je Totenhem u julu 2016. godine doveo Vinsenta Jansena iz AZ Alkmara mnogi su pomislili da je to napadač koji će da eksplodira u Premijer ligi, ali se dogodilo upravo suprotno. I zato ove večeri dobijamo vest da je Jansen i zvanično potpisao za Monterej.

Totenhem je u celoj operaciji prošao jako loše. Za ovog igrača je dao Alkmaru 22.100.000 evra. Za njega je od Meksikanaca dobio 7.000.000 evra, a dobio je i 2.500.000 evra od Fenerbahčea za pozajmici. Sveukupno su Sparsi u minusu od barem 12.000.000 evra. 

Izabrane vesti

I Totenhem i Monterej su zvanično objavili da je ovaj transfer gotov, a Sparsi su poželeli Jansenu sreću u daljoj karijeri. Jansen je ukupno odigrao 42 utakmice za Totenhem, dao je šest golova, što je premalo u odnosu na ono što se od njega očekivalo.

Na kraju je Totenhem shvatio da ne može da izvuče toliki novac koliki je dao za Holanđanina, pa je odlučio da izvuče koliko može u ovom momentu. S obzirom da je Jansen bio jedno od najskupljih pojačanja Sparsa poslednjih godina, ujedno je i jedan od najvećih promašaja.

Videćemo koliko će Jansen moći da oporavi svoju karijeru u Meksiku, a tamo će se za mesto u špicu boriti sa Argentincem Funesom Morijem.

Sada kada je Jansen otišao, a Totenhem će se verovatno potruditi da Hariju Kejnu dovede daleko opasniju i bolju zamenu. Mnogi su bili spremni da će Jansen biti pravi odabir Sparsa kada su ga doveli, ali je ispalo nešto sasvim drugačije. To je fudbal.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara