Fabio Koentrao došao u Solun, pa se vratio kući bez ugovora

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.07.19. | 18:46

Porodica neće da se seli u Grčku

Jedan od čudnijih likova na svetskoj fudbalskoj sceni poslednjih godina je Fabio Koentrao. Čovek koji u naponu snage, u najboljim fudbalskim godinama, dane troši u Rio Aveu. I dobio je na sto ponudu PAOK-a. Dobru ponudu, svidela mu se. Otišao je u Solun da potpiše ugovor i – vratio se kući.

Koentrao je bio velika želja novog trenera crno-belih iz Soluna, Abela Fereire, koji je prethodne sezone vodio Bragu. Sve je bilo utanačeno, Portugalac je došao da potpiše ugovor i da bude promovisan i odjednom je sve propalo.

Izabrane vesti

Kako piše portugalski Rekord, Koentrao je odustao iz porodičnih razloga. Navodno, njegova familija je bila protiv selidbe u Solun. Izgleda da je to ubeđivanje potrajalo do poslednje sekunde, a kada je video da porodica ne popušta, levi bek Rio Avea nije imao kud i zahvalio se PAOK-u na ponudi.

Prvim letom se Koentrao vratio u domovinu, ali je zamolio čelnike grčkog prvaka da mu daju još malo vremena, da proba da ubedi suprugu. Grci su mu poručili da nemaju nameru da ga dalje čekaju i da će potražiti drugog igrača na toj poziciji.

A, Rekord piše da je potpuno drugačija situacija bila kada je Fabio Koentrao odlazio iz Reala i Monaka – porodica nije htela da ide! Možda u tom grmu leži zec njegovih čudnih odluka. Jer, ne pita se samo on...

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara