Mohamed Ihataren (©Reuters)
Mohamed Ihataren (©Reuters)

Tužan kraj najvrednijeg bisera PSV-a: Mino Rajola sve zakuvao, sledi transfer u Juventus

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 15:37

Pa onda pozajmica dalje

Izabrane vesti

Posle svega što je uradio kako bi Milanu zagorčao poslovanje i odveo Đanluiđija Donarumu u PSŽ, neprestanih svađa sa Mančester junajtedom zbog Pola Pogbe, te neuspešnog pokušaja da odere Čelsi za basnoslovnu menadžersku proviziju u transferu Erlinga Halanda, jedan od najmoćnijih fudbalskih agenata sveta uspeo je da razbije tikvu i u Ajndhovenu. Mohamed Ihataren, jedan od dvojice najvrednijih bisera PSV-a uz Donjela Malena, napušta Filips stadion i odlazi u Juventus.

Ofanzivac koji je ponikao u PSV klub napušta kao najomraženiji lik među navijačima, a razlog je taj što nije želeo da produži ugovor koji mu ističe narednog leta. PSV mu je čak pretio izbacivanjem iz prvog tima, na kraju ga je i suspendovao u nameri da ga, a pre svega njegovog agenta Rajolu, dozovu pameti, ali na kraju ekipu napušta pognute glave. Juventus će za obeštećenje platiti između pet i šest miliona evra, što je zapravo simbolična suma u odnosu na ono što se u Ajndhovenu svojevremeno očekivalo.

Rajola je pobedio. Ali njegov klijent nije, pošto mu Juventus neće biti konačno odredište. On će, naime, samo potpisati ugovor sa Starom damom, a zatim ga čeka selidba na pozajmicu. U Sampdoriju i Veronu, ostaje još da se vidi.

PSV je igraču poželeo sreću, ali je svima koji znaju detalje ovog slučaja jasno da ostaje gorčina koja nikad neće nestati. Jer, Ihataren je viđen za zlatnu koku kluba i nekog ko bi mogao da ima veliku budućnost...



tagovi

Mohamed Ihatarenletnji prelazni rok 2021PSV AjndhovenJuventusMino Rajola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara