Dudić (©Starsport)
Dudić (©Starsport)

Vapaj Feđe Dudića: Očajan sam! Peti smo, borimo se za Evropu, a gleda nas 2.000 ljudi

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.04.24. | 22:09

„Ukoliko u četvrtak protiv Novog Pazara ne bude ispunjeno više od pola stadiona, onda zaista ne znam čemu sve ovo“, grmi trener Kragujevčana

Vratio se Radnički na pobedničku stazu, savladao je danas Spartaka (3:1) i nastavio trku za izlazak na evropsku scenu.

I dok se čini da je trenutno sve savršeno u klubu iz Kragujevca, trener Feđa Dudić je – očajan!

Izabrane vesti

Razlog je slaba poseta na tribinama „Čika Dače“, koja nikako da poraste do neke opipljive brojke, iako Radnički igra istorijski najbolju sezonu.

„Ja ne znam šta više treba da uradimo, pa da privučemo publiku. Peti smo na tabeli, borimo se za Evropu, igramo četvrtfinale kupa, pa opet na tribinama imamo samo 2 000 ljudi, što je za jedan grad okolinom ima preko 300 000 stanovnika, jako malo. Sećam se kada sam došao u klub, pa je bila priča kada krenu bolji rezultati, onda će biti i više publike. Evo sada imamo rezultate, pa opet imamo 2 000 ljudi na tribinama. Ne samo da sam tužan, već sam očajan po tom pitanju“, grmeo je Dudić posle pobede nad Spartakom.

I imao je direktnu poruku za navijače pred četvrtfinale Kupa narednog četvrtka.

„Ukoliko u četvrtak protiv Novog Pazara ne bude ispunjeno više od pola stadiona, onda zaista ne znam čemu sve ovo i kome uopšte treba Radnički“.

Nezadovoljan je šef struke Radničkog i terminom u kojem se igrala utakmica danas.

„Moram reći da je igranje utakmica po ovakvom vremenu, u pola tri popodne po najvećoj vrućini, meni apsolutno neshvatljivo. Shvatam da zbog nedostatka reflektora ne možemo igrati utakmice u večernjem terminu, ali ne vidim razlog da se sad kada je dan duži utakmice ne igraju recimo od pola pet, kada je daleko prijatnije“, poručio je Feđa Dudić.


tagovi

Feđa DudićRadnički KragujevacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara