Komentari na vest

Veliko veče Nikole Kneževića uz bratsku feštu na tribinama (VIDEO)

S

StidMe

pre oko 1 mesec

Zvezdas sam 60 godina,ali gradim se ovakvim utakmicama. Političkim utakmicama u zlo doba. Nikad Zvezda sa Rusima nije bila u ok odnosima u neko normalno doba do 2014te. Inacecsam ucesnik ratova i 91 i 99te.
N

NAVIKA

pre oko 1 mesec

Da li je Zvezdinom protivniku poništen čist gol?
C

Crnogorci

pre oko 1 mesec

Ođe ako je bilo na tribinama 40k navijača , onda nas Crnogoraca ima 1m 🤣
G

Gost1234

pre oko 1 mesec

Vas crnogoraca ima 200000, ostalo su srbi, bošnjaci, albanci.....
G

GostSteva

pre oko 1 mesec

"Rajko Mitić" prima oko 54000 ( pun kapacitet). Ovde se vidi da je bar trećina bila prazna ( verovatno i više). Max. 30-35 000. Malo realnosti neće škoditi. Sportski pozdrav
b

bije dareglo

pre oko 1 mesec

U zgrebu i vojnom lavoru dan zalosti zbog Rusko-Srpskih bratskih veza i ljubavi izmedju dva naroda!
K

Kalcopolista

pre oko 1 mesec

Dok neko igra sa Zenitom i pomaze na stvaranju sto jacih veza izmedju dva bratska naroda Srba i Rusa,neko drugi sa aplazima u Areni skandira njihovim zemljacima,Mariu Hezonji,Aci Petrovicu,Perisicu...itd cisto da podsetim!
N

Napredak 0-1

pre oko 1 mesec

Auuu koliko samo zena u crnom narikaca iz jsdzagreb sto Zvezda dobija novi i 50% veci sponzorski ugovor od Gasprima,vec im sad nije dobro!
G

Grobar_Brisel

pre oko 1 mesec

Na JNA 2-1 nikad skuplji tim uz pomocu sudija nije uspeo da dobije derbi na Rajku 🤣🤣
Z

Ziveo Gasprom

pre oko 1 mesec

Zvezda od bratske Rusije i Gasproma dobija novi ugovor od 10.mil po sezoni na 5.godina,zato rvati iz jsd mrze Rusiju a vole albaniju i split?
Z

Za Uvek!

pre oko 1 mesec

Z...SRBI I RUSI BRACA ZA UVEK...Z
t

traktor Mileta

pre oko 1 mesec

COVEK ZABI GOLCINU, SUDIJA LAGANO IGRA SE DALJE. O CEMU DALJE PRICATI!
R

Rade B.

pre oko 1 mesec

Šteta što su sudije, koje su dresirane da kradu za Zvezdu, to počele da rade i na prijateljskim utakmicama.
B

BAŠ ČUDNO

pre oko 1 mesec

Čist gol nije priznat Zvezdinom protivniku?
M

Ma važi...

pre oko 1 mesec

42.000 je bilo al' kad bi se zezali.
U

Uspeo miting

pre oko 1 mesec

Sa 40.000 glasaca

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Za nas je bio praznik fudbala i rusko srpskog prijateljstva. Igrali mladi igrači, znači jednom rečju svetkovina. A vi što vam curi jed niz bradu gledajte to kako hoćete.
J

Jer vi ste

pre oko 1 mesec

Sluge rezuma

gemathegreat

pre oko 1 mesec

Iseci nokte, zapinješ kad kucaš.
1

10 Mil ugovor!

pre oko 1 mesec

Evo ovde u Rusiji sportski mediji objavili malopre da se sprema novi sponzorski ugovor izmedju Gasproma/Zenita i Zvezde od 10 MIL evra po sezoni u trajanju narednih 5 godina,al ce sad da bude plakanja jsd-ovaca i Srpskih dusmana iz bivsih drzava,mogu da zamislim koliko ce im biti tesko i mucno zbog ovoga! Zivela Rusija i Srbija!
F

Filinonov

pre oko 1 mesec

Cime se ti ponosis slugo rezima
A

A ti si

pre oko 1 mesec

U Rusiji srbine?
b

bobek legenda

pre oko 1 mesec

@a ti si Bolje nego ti u zagrebu "srbine"...
P

Pobeda budet za nami

pre oko 1 mesec

RUSI I SRBI BRACA ZA UVEK,U INAT SVIM DUSMANIMA!🇷🇺🇷🇸👊
J

Jjbgzzv

pre oko 1 mesec

Kneževića pratim još od mlađih omladinaca! Na nekom turniru (mislim da je to bilo na Zlatiboru) pre koju godinu je Knežević bio proglašen za ubedljivo najboljeg igrača! Zagrebački Dinamo je toliko bio zagrizao za Kneževića da ga je odmah htio uzeti. Od tada Knežević stagnira, jer nikada nije dobio pravu šansu prema svojim mogućnostima. Zvezda uglavnom dovodi neke fudbalski smehotresne polu-igrače iz Afrike. U pitanju je procenat i dil sa menadžerima i takve stvari su ispred interesa kluba! Koliko “pedantni stručnjak iz Aranđelovca” računa na Kneževića vidi se po tome, što na pet (5) poslednjih prvenstvenih utakmica, protiv Čukaričkog, TSC, Partizana, Radničkog Niš i Radničkog KG, Knežević uopšte nije bio u protokolu! Ali, zatom su u protokolu bili Kraso, Nedaje, Olanjika, Điga, Brukari i 41. godišnji spori Kanga! Hitna privatizacija! Podrška za Vidića!
P

Pravi Srbin

pre oko 1 mesec

Po hejterskim komentarima dole tacno se vidi da je u zagrebu i lavoru dan zalosti zbog susreta klubova iz dve BRATSKE zemlje Srbije i Rusije,ja prosto uzivam dok oni besnuju...🤣👌
K

Kad ti

pre oko 1 mesec

Pravi Srbin napise “besnuju” …
b

bakicar

pre oko 1 mesec

Spremi goriva brašna i konzervi u rezervu za svaki slučaj.
f

fadilj legenda

pre oko 1 mesec

@Kad ti Naravno da ti ne razumes Srpsku rec besnuju, jer vi u zagrebu ne pricate Srpski jezik pa ne razumete!
M

Mitovi i legende

pre oko 1 mesec

@fadilj legenda E moj Srbije, ni gramatiku i pravopis savladao nisi, ali je bitno da srbuješ po portalu. A što se braće Rusa tiče, sem pravoslavne vere i činjenice da smo Sloveni, nemamo mnogo dodirnih tačaka. Veruj mi da ti je čovek iz Mostara ili Prilepa daleko bliži po mentalitetu nego Rus iz Moskve. Nama jeste pomogla Rusija, ali govorimo o carskoj Rusiji. Ova Rusija koja je nastala posle Oktobarske revolucije gleda svoj interes, a mi smo zgodni za potkusurivanje u njihovim transakcijama sa Amerikancima, Britancima i Nemcima. Njihov saveznik na Balkanu su Bugari i to odavno.
S

Sta slave?

pre oko 1 mesec

Dok neko ratuje po Ukrajini, navijaci Zenita ,puni para, doputovali u Beograd i jos prave festu. Tako ce da bude i ako se ide na Kosovo. Dok ce sirotina da gine,navijaci Zvezde i Partizana ce da putuju po evropi i navijaju i, naravno, pevace o Kosovu.
Z

Z.Z

pre oko 1 mesec

Citam poruke i grohotom se smehem koliko rvati i dusmani besnuju zbog bratskog duela i podrske braci iz Rusije,samo nastavite tako i obavezno nabavite dzak papirnih maramica....
L

Ljudskiodroni

pre oko 1 mesec

Kukala majka onom koga rusi i Delije ultrakop podržavaju! Kosovo je čist primer...dade vam vođa KiM a vi ni da zucnete zajedno sa braćom rusima...ali dobro,bitno da se crveno-beli kranovi okreću i da se pevaju pesmice Kosovo je srce Srbije!
h

hrvoje pfc

pre oko 1 mesec

@Ljudskiodroni Ne razumes ti to franjevac jer tvoj klub je osnovan u zg
r

req

pre oko 1 mesec

ljudi jel kapirate da je kosovo prodao covek jos 99 god da nas ne bombarduju vise nije ni vucko ni tadic nego sloba
S

SULTANAT

pre oko 1 mesec

Da li je tačno da Zenitu nije priznat čist pogodak?
S

SrbijaRusija

pre oko 1 mesec

BRAVO ZA DELIJE I PUNU PODRSKU BRATSKOM RUSKOM NARODU,SRCE PUNO I PONOSNO! 🇷🇸🤝🇷🇺
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Nema laži, nema prevare! Igra je bila mlaka, nije bilo brze tranzicije, nema snažnih duela da sve puca, čak je u jednom trenutku postojao i neki kilavi Zvezdin presing, ali toliko slabog intenziteta da je postajao svoja suprotnost! Celokupna igra Zvezde se svodila na jalove centaršuteve sa strane. Kanga je na sredini terena bio toliko spor, da je izgledalo kao da pešači. Čim Kangi i Olanjiki dođe protivnik ispred njih oni, umesto da naprave dribling, odmah se okrenu polu-desno i dodaju loptu najbližem saigraču! Nedaje na nivou svojih igara iz jeseni – totalno beskoristan! Taktika Milojevića lako prepoznatljiva, ne daj Bože da nam u Evropi dođe neko iz liga “petice”, Zvezda je zrela za “petarde” i “šestarde”! Da nisam nešto pogrešno napisao?!
С

СРБ

pre oko 1 mesec

Само Звеуда и Север смеју и могу да у овом тренутку одиграју утакмицу и пруже подршку браћи русима док их сви остали нападају и улизују се душманима. И у Евролиги само Делије спомињу Космет док неки други ћуте или се диве синовима "тисућуљетне културе." 🇷🇸🇷🇺❤️🤍
K

Killy

pre oko 1 mesec

Ovi nemaju aktivnosti u prirodi pa na nase vesti...Ajde kad vec visite tu- par pitanja, izdao li je Madar, Tristan jel ode s pozdravom ili bez? Jel Zelimir izjavio saucesce Zeku, i da li su se pomirili nakon svadje? I kljucno, jel isplacena dugovanja Punteru, Douzeru, Kaboklu, Zeku i Nuneliu? Kad nabavite lovu videcete kako statistika šuta brzo prelazi iz 3/13 u 7/8! Pekara iz fudbalskog kluba za kog su heroji ovi sto mu se valjaju po terenu, sto ih boli zadnja loža a izbijaju loptu od gola do gola, primili 29 suta na gol, ne bih ni komentarisao...Sportski pozdrav
S

Saldanja 2:1

pre oko 1 mesec

Ok.
N

Nejbi

pre oko 1 mesec

Vidi ama vidio siPikyi k
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Ne bih komentarisao ni politiku ni igru..Zelim samo da pohvalim Mituljikice,posebno ovog sto je poceo desno.Nista posebno nije uradio ali se vidi potencijal za lige petice i to top tim..Bavim se treniranjem klinaca i mogu da prepoznam kolicinu potencijala i meru moguceg napredovanja a ovom malom nebo je granica.Inace,pratim ga negde od njegove 14 godine i odmah se sve videlo ko zna da gleda.Mozda bi bio jos bolji da igra malo vise po sredini gore al zna to miloje..Ne znam sta je sa malim Maksimovicem,taj mali ce isto biti paklen..Nadam se jos kojem kiksu Partizana pa da miloje jos malo vise gura ovu nasu decu..Knezevica ne komentarisem jer je dosta vise igrao jos i kod Bahara gde se videlo da je odlican.On mora samo malo da bude agresivniji,agilniji i bice top.Volim te Zvezdo do neba !!!!
S

Shora

pre oko 1 mesec

Druže, ako sa 21 god ne možeš biti standardan u Zvezdi, nećeš nikad biti igrač za top timove liga petice. I to je to za Mituljikića.
S

Stručnjak Suljo

pre oko 1 mesec

Mali ovaj,mali onaj...kvalitet za top5 liga ali top 5 liga Srbije.Zbog takvih stručnjaka nam je fudbal tu gde jeste!!!
e

eseks

pre oko 1 mesec

Neko ranije stasava neko kasnije i ne mora to nista da znaci.
p

potential ability 200

pre oko 1 mesec

arabija ili turska
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Zbog takvih stručnjaka i njihovih škola fudbala gde se igra po principu ko plati mi nemamo više fudbalere već rekreativce.
D

Draggoo

pre oko 1 mesec

Siguran sam da prvi sastav Zvezde sa Milojem bi bolje odigrao protiv reprezentacije Rusije.
P

Paško

pre oko 1 mesec

Pa jaca je trenutno Zvezda od Piksijeve Srbije.Pogotovo je jaca u taktickom planu, jer je Miloje za Piksija licno Klop ili Gvardiola. Jedino bi nam Mitrogol legao ko budali samar , mada se ne bi bunio ni na preostala dva centarfora iz reprezentacije.
J

Jnvftvft

pre oko 1 mesec

Da niste ubili Ferdinanda, ne bi bilo ni brodova..Al Pijemont jbg..Kao i danas..Ekonomski tigar..I kome ste bili dragi trufite se da,se ogadite..
V

Vuc

pre oko 1 mesec

Ubili smo okupatora. I Ferdinanda i Murata. Oni su dosli i okupirali nas narod. Nismo mi okupirali Tursku i Austriju.
K

Koan

pre oko 1 mesec

Da nismo uradili to sa Ferdinandom, ti i tvoji bi i dalje bili konjušari, mada ste i dalje lakeji.. Velika je razlika između nas i vas
J

Jjcfv

pre oko 1 mesec

Zato nam prodadoše komunizam.
J

Jjbgzzv

pre oko 1 mesec

Oni pravoslavci ko i vi.Nikakvi...Navionalidti e to je već druga stvar...A to da,te nisu tlačili..Hahaha..U džeou malboro. Ključevi od BMW-a posle na Hajbeken..Rubušku bre da nosiš, šubaru, kvas da ločeš da budeš bar prava budala.
J

Jhgg

pre oko 1 mesec

Pravi ljakas
K

Kjgtzvv

pre oko 1 mesec

A ti i Danica ćete sutra da poturite leđa? Da, kako ne..m
f

finale svetskog prijateljstva

pre oko 1 mesec

ipak je istinita ona da se zna ko ovde voli da krade..
H

Hhbgt

pre oko 1 mesec

Et a meni zločinci ovi tvoji...
m

mikilic

pre oko 1 mesec

Kad cemo se opametiti. Ja da sa UEFA, sutra bih poslao pismo da ubuduce igramo Ligu Azije
N

Nggg

pre oko 1 mesec

Ne kakaj!
K

Knbhfff

pre oko 1 mesec

Jel Madar izdo?
K

Konkubina

pre oko 1 mesec

Je l' bio Tadic na tekmi?
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

I to sa zavrnutim rukavima navijao za koalicionoog partnera Vujosevica, jugoslovena I ateiste.
B

Blavore

pre oko 1 mesec

@Gorostas ...zavrnutih rukava za Vujoševića kome je dao racku,a u podbanjičkom kolektoru 6mil godišnje!
B

Bratstvo u rubljama

pre oko 1 mesec

Mislim da je morao da bude gost s obzirom na to da je zasluzan za 50-60 miliona koje je miljenica dobila na mufte. Mi cemo ga zvati kad budemo igrali prijateljsku sa EPS-om.
M

Miljenica

pre oko 1 mesec

Vama pare, nama rukavi, sve vam lose. Sa Spartakovim se druzite iz ljubavi sa ovima iz interesa, sponzorusa bila i ostala.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Ljudi ajmo realno dosta je vise ulaganje drzave u fudbal tu je Srbija katastrofa i tacka.Treba ulagati u druge sportove u Srbiji.Recimo u rukometu kad bi se ulozilo ko u Partizan i Zvezdu u kosarci u sve rukometne klubove u Srbiji igrao bi Matijas Gidsel koji je trenutno najbolji rukometaš na svetu u Vojvodini.Takodje bi svi najbolji svetski rukometaši i ostali krem svetskog rukometa igrao u svim srpskim klubovima.Isto i u ženskoj konkurenciji u Srbiji uraditi tako razume se.Idemo dalje u vaterpolu bi pored Alvara Granadosa iz Novog Beograda mnogi njegovi saigrači iz reprezentacije Spanije bi igrali u Partizanu,Zvezdi,Vojvodini,Sapcu,Kragujevcu,Kikindi,Nisu.Takodje i iz reprezentacije Grčke,Madjarske,Hrvatske,Crne Gore,Francuske.Kao i u rukometu i u ženskom vaterpolu u Srbiji dovesti u sve klubove najbolje vaterpolistkinje sveta.Odbojkaski klubovi isto i muski i ženski ulozi koliko se svih ovih godina sipa u kosarci za Partizan i Zvezdu.Kad bi se toliko ulozilo Srbija bi odnosno srpski klubovi u sva tri sporta bi bili KONSTANTNO u završnicama svih takmičenja i osvajali trofeje,titule.Sportski pozdrav.
p

prti

pre oko 1 mesec

Slazem se ali ima jedan problem. Narod ovde ne voli da gleda vaterpolo, rukomet, odbojku tj voli samo kada igra reprezentacija i to je to jednom u 2 godine. Jednostavno kao sto ne mozes Engleze naterati da gledaju basket pored milionskih ulaganja tako i ovde imas 2 sporta ostalo je toliko nebitno da 90% ljudi ne zna ni pravila kako treba.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Koga briga za te sportove.
J

Jole al pravi

pre oko 1 mesec

Braca Rusi su nam pomogli u zadnja dva rata... Ostali njihovi vojnici na kosovu najduze i sprecili pogrom 2004,dali nam najnizu cenu gasa i sva obecanja ispunili.. Braca zauvek!
M

Mimimi

pre oko 1 mesec

Ili bese sve to suprotno?
A

Aca LJotic 89

pre oko 1 mesec

Iskreno ocekujem da ovako igramo i da nastavimo sa pobedama i u Prvenstvu i u Kupu.
С

СРБ

pre oko 1 mesec

Кад се све сабере Звезда боље за један гол.Зенит статива и лопта у голу Звезда гол и две великке шансе.Реално 1:0 за Звезду. Срби и Руси браћа заувек. 🇷🇸🇷🇺 ❤️🤍 ❤️🤍
l

ludilo...

pre oko 1 mesec

Ladno su gledali nasu prijateljsku utakmicu covece .... sta ti je kompleks
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Iskreno, pozitivno sam iznenađen svim klincima koji su igrali, čak su i Mituljikići napredovali, Knežević dosta u odnosu na prošlu sezonu. Faktor Miloje, sa decom protiv Zenita, i ja ne brinem, nemam ni promil stresa. Jeste da im verovatno nije priznat čist gol, ali dobro :D Svakako ne bismo izgubili. Bravo Miloje, bravo klinci, samo gazite!
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Iskreno Knezevic je tu i daje mu se sansu,i za bracu Mituljikic se zna,veceras je stvarno bio dobar Mituljikic,odlican mali i agresivan.Treba davati sansu ima dosta dece,ali transfer politika nasa ce opet zatvoriti prostor njima za igranje.
K

KLJAJICEVO

pre oko 1 mesec

"Bila je to prava nacionalna žurka" Car si za ovaj način pisanja, prešao igricu!
g

gost1978

pre oko 1 mesec

jbt ovi pokradose i zenit
J

Jhg

pre oko 1 mesec

Jel potpiso'?
K

Kjvt

pre oko 1 mesec

Pa ti gledo?Hahaha
P

Pedjast3

pre oko 1 mesec

Svi ovi sto pisu "gledajmo svoja posla",u stvari porucuju ,gledajmo Americka posla,samo foliraju,mene vala ne.Preko glave mi ih je ,znam ih kao zlu paru!
G

Golgota

pre oko 1 mesec

Ne, nego treba da budemo topovsko meso za tuđi račun. Ako ti to želiš, ima ljudi koji ne žele.
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Pa sta su Rusi uradili za nas? Nista. Gdje je njima koreografija za nas neki dan? Sluzimo im samo da imaju kome prodati naftu i naoruzanje prijatelju, to je istina.
H

Hguij

pre oko 1 mesec

Auuu,tako ih baš upozna? Wow!
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Gde je koreografija njihova. Godinama drze Kosovo je srbija transparence, a Moskva je skoro bila cela u bojama Srbije.

Zinho86

pre oko 1 mesec

Srbija je na nivou da drhti od Bugarske, a drhtace od bilo kakve Danske. Blizi nam se nivo San Marina.
J

Jgggt

pre oko 1 mesec

Promašio i top i metu
N

Nexxx

pre oko 1 mesec

Sve ok i lepo,ali mislim da nije bio trenutak za pesmu...ipak je juce stradalo preko 100 nasih sestara i braca u bratskoj nam Rusiji. Nek' im Bog podari carsto nebesko!
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Piksi da povede Knezevica u Nemačku da odvede Srbiju u nokaut fazu.
B

Bandžos

pre oko 1 mesec

Familija-bravo za komentar.Bio sam na punom jugu a dece nikad ovoliko i srce puno.A ja sam od 1974.na stadionu.Olajinka i Knežević najbolji.
P

Pwrica69

pre oko 1 mesec

Pa zar i u prijateljskoj utakmici mora pomoc sudija? Gol cist kao suza Ali tu je Segrt...
П

Па зар и овде

pre oko 1 mesec

да дођете да коментаришете...комплекс
N

Nhh7zh

pre oko 1 mesec

Jel potpiso'?
K

Kalabasas

pre oko 1 mesec

Pa sto braći ne priznase čist gol ušla lopta pola metra,semak se smeje,pomislice da smo lopovi...
J

Jadni Rusi, pokradjeni

pre oko 1 mesec

Neće pomisliti, ZNA. O njihovom poštenju i u Sankt Peterburgu znaju.
I

Ivan FCRS

pre oko 1 mesec

Pa dobro, da im vratimo malo za onaj crveni i penal. Nismo ni mi sisali vesla. Jeste prijateljska bila, ali su iskoristili to da nas napune do vrha. Ne bi nam dali 4 komada za 4 zivota da nije bilo toga.
M

Mnggzz

pre oko 1 mesec

Jel reko Mirota bar nešto?Išta?
S

See

pre oko 1 mesec

El bilo nekad na Jenea 40 hiljada ljudi i zasto nije? Pitam za drugara
K

Knhgv

pre oko 1 mesec

Bilo...Kad se mesili ćevapi..Reko debeli...
s

stankelitza

pre oko 1 mesec

Kaži drugu zato što je kapacitet stadiona manji od toga.

Kokot Nedeljko

pre oko 1 mesec

dok narod gine, nama je do igre! Doduse, nije nam prvi put, tako je bilo i 45 dok je srpski narod ginuo, mi smo pikali lopte u Albaniji
.

.....

pre oko 1 mesec

Ili su neki 1945. privedene domobrane i ustaše poslali za Beograd u tek formirani vojni klub za koji navijaš. Nemojte vi o 1945-oj.
N

Nnggg

pre oko 1 mesec

Jel zvao Mirota Madara? Ša kaje?
R

Raki Delija

pre oko 1 mesec

Stvarno je milina gledati ovakvu igru bez obzira sto je prijateljska utakmica videli smo neke nove talente i vazno je da smo pobedili
B

Boban Batke

pre oko 1 mesec

Da je zvanicna ,sigurno bi bilo 1-0 Sudija Segrt ,pravi Segrt bravo
K

Kihvvv

pre oko 1 mesec

Jel ko zvao?. Mirota,Madara, Porfirije Mirotu?
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Sve razumem ali prvo minut ćutanja,potom pesma.Kakav fudbal,kakva pesma,ljudi još broje mrtve.Nadam se da se ova šarada neće obiti nikom o glavu...
F

Familija

pre oko 1 mesec

Nije bilo pesma kako kažeš nemoj da lažeš sa tribine dolazim na samom početku utakmice sa šipke smo čuli i dogovorili se nema pevanja DAJ GOL jer to u ovom trenutku ne liči na nas ne liči na ljude niti tu ima smisla hrabrosti časti i dostojanstva i sve pesme koje su se čule bile su u tonu ruskih melodija recimo pevala se srpsko ruska kaćuša i sve u toj melodiji iz poštovanja prema Zenitu i Rusiji na ovu utakmicu se išlo iz tog razloga ukazati poštovanje Rusima lako je vama iz kuće kucati poruke malo teže je biti na nogama i odvojiti dva sata ali zato sada je lepše dok čitam tvoj komentar sada znam da radim pravu stvar i nemoj mi pisati ništa jer sam bio na tribini ja ću tebi govoriti kako je bilo ne ti meni jer to prosto nije ispravno VEČNA SLAVA POGINULIM LJUDIMA U MOSKVI 22.03.2024 RUSIJA TUGUJE
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Familija-Jesi li dobio sedvič.Ma to se meni pričinilo,nikakve muzike nije bilo,video sam AV i osmeh od uva do uva,zapitao sam se koga li taj žali...
G

Gorostase

pre oko 1 mesec

Nije dobio sendvic Ali tinsi dobio kovertu od Ostoje. Video sam. To jest poslao si mi fotografiju. A rekao Sam ti da nisi bas inteligentna osoba. A za OVO Sto siris mrznju iz kafica i to samo zato Sto nisi inteligentna osoba CES dolijati. Ti setacu protiv nasilja odrasto si u nasilju imas dve krivicne. A sve polazi iz kuce. Na primer ti nisi video slavski kolac into znaci ti nista ne znas o tradicijim ti nista nisi pametniji od teleta
g

goust

pre oko 1 mesec

Ode Knez u Zenit,a da nije ni igrao u prvom timu Zvezde
М

Микии

pre oko 1 mesec

Катаи као онај возић Ћиро ...преспор.....ниђе више не прави разлику до можда у Сурдулици,Лучанима и тд .....Кад пође Хванг имамо замјену Кнежевић и Шљива 👌 Нигеријац штопер јако коректан 👌

angry_chainsaw

pre oko 1 mesec

Jbg, godine, alkohol, ribe i perolake gudre... Ali i dalje je on dobar za završnih 20ak minuta kada je gusto, uz naravno full sastav iza njega i oko njega (Ivanić, Hvang, Olajinka, Bukari, Kraso) da jednim potezom reši utakmicu... Ako Savić može da bude u sportskom sektoru, na "zbog ćaleta mi", onda može i Katai još jednu sezonu!!!
m

maskota

pre oko 1 mesec

Ovaj Kanga nije normalan covek. Zamalo da povredi decka kod proslave gola. Bruka sta uradi ziv covek.
S

Srbija Majka

pre oko 1 mesec

Odlicna prilika da vidimo ove mlade snage...da pokazu sta mogu, i dobiju prijeko potrebno iskustvo, sa renomiranim protivnikom. Ima ovde dosta momaka koji obecavaju, i kojima treba pruziti sansu u buducnosti. Olajinka veceras jako raspolozen i pokazuje budjenje i kvalitet zbog koga je i doveden...odlicna energija i ponavljanje po toj ljevoj strani. Mali Knezevic vec sada je spreman da uskoci u kopacke prvotimca (ne samo zbog gola), i bude sledeca skupa Zvezdina igracaka u izlogu. I jos jedna od najbitnijh stvari...a to je definitivno rukopis Vladana Milojevica i ozbiljnost i sigurnos u igri, koja se osjeca i sa ovako izmiksanim, i mladim sastavom.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 mesec

Srbija treba da se okrene Grcima,Rumunima,Makedoncima,Crnogorcima,Bosancima,Gruzinima,Jermenima,Slovacima,Cesima,Madjarima,Meksikancima mnogo,mnogo,mnogo su nam veca braca nego Rusi.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre oko 1 mesec

Srbija treba da se okrene prvo sebi. A onda da traži saveznike koji joj odgovaraju. Nema ljubavi osim za sopstvenu državu i narod. Rusija, kao i svaka velika sila u istoriji uvek gleda svoj interes. A njima su Bugari uvek bili veći interes od nas. Zato što ih vole? Apsolutno ne. Misliš da Ameri vole Albance? Kako da ne, ludi su bez njih. Kad to naučimo, bićemo država. Do tada, moneta za potkusuravanje.
g

garinca

pre oko 1 mesec

Ti se okreni ko ti brani.
C

Crnogorcima

pre oko 1 mesec

Pa da li si realan? Odavno su oni jedni od najgorih neprijatelja SRBIJI.

Неко реалан

pre oko 1 mesec

Поготово Мађари и Бугари. Везе немаш са историјом свог народа, срамота !!!
J

Jvvgz

pre oko 1 mesec

Moguće
S

Sascha 2010S

pre oko 1 mesec

42.000 ? Nisam znao da vas stadion ima 70.000 mesta lepo
B

Bole01

pre oko 1 mesec

Cestitaj i pali
П

Па...

pre oko 1 mesec

... има 100 хиљада, али 54 хиљада столица. Пун север има више људи него што постоји гробара на свету.
G

Gost9

pre oko 1 mesec

Nekada je bilo preko 100 hiljada ljudi,to je za vas misaona imenica,posto sem hale,nista ne mozete da ispunite navijacima.
P

Paško

pre oko 1 mesec

Zlo jezici bi rekli da sudija Šegrt nije bio obavesten da je ovo prijateljska utakmica. I da prizna gol Zenitu, ne svira nepostojece faulove ispred 16 m,produzi utakmicu koji minut itd 😁. Malo šale nije na odmet 😇. Inace u kakvom sastavu je igrala dobro se Zvezda nosila. Igbu ladan ko špricer, mozda bude nesto od njega. I Gutesa izgledao sigurno na golu. Utisak veceri je Zvezdina bitanga Gelor Kanga koji zamalo nije nokautirao Knezevica nakon gola i neverica na Zvezdinoj klupi u stilu nije ga valjda sad povredio tokom proslave gola 😳.
@

@peško

pre oko 1 mesec

Gleda se Zvezda vidim.

DR. ZVEZDAN

pre oko 1 mesec

Lep potez i prava reakcija, svaka čast sine!
m

molim?

pre oko 1 mesec

Mituljikići slabi, sa razlogom ih nema u prvom timu. Knežević odličan, ne samo zbog gola. On i Šljiva bi mogli nešto da naprave. Egal utakmica, da je sudija video gol kao svi, 1:1. Spajić sve bolji, samo da ga povrede zaobiđu. Olajinka u usponu forme. Nadam se da Šerif nije povređen.
2

2305

pre oko 1 mesec

serif decko ne moze loptu da primi sa igracem na ledjima.bolje mi je da gledam krasoa bitangu i u drugom da udje sremcevic nego serif sto se muci celu
Z

Zvezda mi je sve

pre oko 1 mesec

Bravo Zvezdo! Ovo je pobeda za našeg predsednika uz znak zahvalnosti za sve što čini za nas svih ovih godina. Jer dok je predsednika biće i naše zvezde, živeo predsednik živela Zvezda!
Z

Zvezdaaaaa mi je

pre oko 1 mesec

Da sam trener Zvezde samo bi pustio ovu decu da igraju i da uživam u njihovim majstorijama.
H

Hurricanee

pre oko 1 mesec

Knezevic ne moze da igra u Zvezdi, nista mocice u Zenitu
e

exe

pre oko 1 mesec

zasto je Ivanic bio odsutan?
G

Guh

pre oko 1 mesec

Šegrt da udje u zvezdinu kuću slavnih jer ako je neko zaslužio onda je to on
J

Jal

pre oko 1 mesec

Svaku utakmicu koju je odigrao u prvom timu Knezevic je bio najbolji igrac

Bibras Natcho

pre oko 1 mesec

Moralo je ovako, za mir u kući. Tata kupio pobedu...
M

Mukice mala...

pre oko 1 mesec

I u rusiji kupljeno?
V

Vuc

pre oko 1 mesec

Da si stavio Mocinu sliku pa covek da kaze veliki igrac a ne tog za malu Mostanicu.
P

Potipsano

pre oko 1 mesec

10.000.000 € Na godisnjem nivou! ZVEZDA ŠAMPION, a vama IMLEK 😂
G

Glavni shef

pre oko 1 mesec

Zadovoljan sam
!

!

pre oko 1 mesec

Guteša od naredne utakmice prvi golman
f

fasaf

pre oko 1 mesec

bolji golman od glazera
G

Gc

pre oko 1 mesec

Smesna utakmica...stavili samo ovi mladi da se dokazu da ih prodaju braci...pola njih i neznamo ...pun stadion dosli da gledaju nula od utakmice...cist Gol su nam dali...onda slajmovamje Rusima...njihove zastave,njihove pesme..oni nama kod njih nista cak su nam dali 4 komada...
T

Tarantula

pre oko 1 mesec

Uh,uh,uh,al si besan prijatelju.Opusti se i preskoči gledanje i komentarisanje neke druge dimenzije,zbog tebe ti kažem.
D

Driver 8

pre oko 1 mesec

Odličan Knežević. Ne samo zbog gola
M

Mali srbin

pre oko 1 mesec

Jel zavrsen slet?Neko nekad imao na jna a neko danas na marakani...sve u svoje vreme.
J

Jbg

pre oko 1 mesec

Neko sa Titom,neko sa rusima
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Jel moguće da i u prijateljskoj utakmici kradete... Jedini klub i navijači na svetu koji nemaju ni gram stida i srama.
J

Jole al pravi

pre oko 1 mesec

Tako je, smitamo sve sto mozemo.. Ko vas j..
r

rsczz

pre oko 1 mesec

Mozda je ruzno sada sto ostavljam ovakav komentar zbog svih desavanja u Rusiji od juce ali pitam se do kada ce trajati ovo uvlacenje rusima kada smo mi za njih nista i kada su nam bili najpotrebniji od njih nikakvu pomoc nismo dobili cak su nam i odmogli. To je kao da nama Gibraltar klice tako se oni obaziru na nas. Gledajmo svoja posla vec jednom kakva crna braca...
R

Ruska braća

pre oko 1 mesec

nas bar nisu tlačili, rušili i ubijali. Ako ništa drugo pravoslavci i bliži nama u odnosu na gamad ,osvajače i ubice sa zapada .
G

GS

pre oko 1 mesec

Rusi su carevinu izgubili zbog nas ulaskom u rat protiv Austrougarske, ali preskočio si taj čas istorije u školi.
V

Vuc

pre oko 1 mesec

Da nije bilo njih 1914 ne bi bilo Srba. Da nisu naredili da dodju brodovi po nasu vojsku ti ne bi bio ni rodjen.
L

Luks1

pre oko 1 mesec

Meni su.braca,ko ti je kriv ako tebi nisu Ti navijaj za ove zlocince sa zapada
d

dottore 73

pre oko 1 mesec

A kako smo došli do toga što nam se desilo. Ne znam dali živiš u zgradi, ali zamisli da imaš komšiju koji upada u stanove drugih komšija i koji se sa svima zavadio. Šta bi ti rekao o tom komšiji ? Pa mi smo se sa svima sa kojima smo zgradu delili zavadili, niko nas neće i ajde sad kao Rusi braća. Samo mitomanija i mitomanija !
K

Kjvvv

pre oko 1 mesec

Kome pričaš?Pa sve nepismeno...
G

Gorostase

pre oko 1 mesec

Ne mozes da buses intelektualac SA trogodisnjom srednjom skolom I mozgom KOJIM upravljaju Blic N1 I tviter. jednistanno si flip. Nije imao ni KO da te vaspitam. Bolesni ste svi u kucim ti si umbo zaostao
J

Jack Sparrow

pre oko 1 mesec

Knezevic mora vise sanse dobijate u prvom timu. Nine mozda bas toliko mlad kao Sljivic ali ozbiljan je potencijal. Ima odlicnu trh iku,mirnu glavu,siguran pas, kad god je dobio priliku u prvom timu dao je gol. Moze da igra ofanzivnijeg veznog,klasicnu osmicu ali i napadaca. Danas nas najbolji igrac.
O

Object

pre oko 1 mesec

Dajte sansu srpskoj deci!!! Dovodite samo strance koji prave ozbiljnu razliku!!! Ne prodajte srpsku decu pre 21. godine tj. dok igraju za mladu reprezentaciju!!!
l

lol12

pre oko 1 mesec

Ali Kanga koji mu skace na vrat pri proslavi gola...Plus napad pre toga umesto da doda Radojevicu na zicer on suta van 16 i normalno ko i svaki put lopta ode 10 metara preko gola.Centarsut ni blizu da ubode.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Vučko i Putin namestili :)))
Z

Zvezda mi je sve

pre oko 1 mesec

Bravo Zvezdo! Ovo je pobeda za našeg predsednika uz znak zahvalnosti za sve što čini za nas svih ovih godina. Jer dok je predsednika biće i naše zvezde, živeo predsednik živela Zvezda!
K

Kkjhg

pre oko 1 mesec

Mirota, Madar...ovo-ono
G

Gadost

pre oko 1 mesec

Od koje se kao navijaci zvezde ogradjujem
k

krstim se

pre oko 1 mesec

Ali ladno likovi koji u utakmici gde nema Vara misle da je neko namerno nekog osetio, Ej u prijateljskoj ,pa zvezda je godinama gubila od tog istog Zenita, sta ti je kompleks...
g

gostiona

pre oko 1 mesec

koji 40 majke ti🤣
G

Gost014

pre oko 1 mesec

Мали Кнежевић је искористио шансу сваки пут
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Nate Partizan je državni projekat
P

Prti

pre oko 1 mesec

Partizan na zvanicnoj utakmici nije niksd skupio ovoliko navijaca u istoriji kluba. Toliko o tome.
K

Khhz

pre oko 1 mesec

Ja i?
c

cv

pre oko 1 mesec

ma ovo nije ni takmicarska bila cisto onako da vreme prodje
K

Kakolol

pre oko 1 mesec

Kako je Aleksa Matić uopšte bio na klupi Crvene zvezde? Zar on nije igrač Voždovca? 😂
m

molim?

pre oko 1 mesec

Kao da nikad nisi igrao fudbal. Kreneš uz ulicu i skupljaš ekipu.
J

Jbbvcf

pre oko 1 mesec

Prijateljska opušteno...Kao vi kad igrate saaaaaa...Teleoptikok.