Foto: MN Press
Foto: MN Press

Voša se pojačala iz Belgije

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 16:55

Vladimir Kovačević se vratio u ekipu iz Novog Sada

Doskorašnji fudbaler belgijskog Kortrajka Vladimir Kovačević, vratio se po drugi put u ekipu Vojvodine, u kojoj je 2010. godine započeo svoju seniorsku karijeru. Potpisao je dvogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem šest na leđima.

Za ekipu iz Belgije, Kovačević je odigrao ukupno 30 utakmica i postigao dva gola, a danas se, kao slobodan igrač, vratio u svoj matični klub.

Izabrane vesti

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se vratio u svoju kuću. Vojvodina je moj klub, u kojem sam ponikao i napravio prve korake. Takođe, veliko mi je zadovoljstvo i zbog toga što ću ponovo sarađivati sa Nenadom Lalatovićem, koji mi je trasirao fudbalski put u Proleteru i Vojvodini. Nadam se da će ove sezone kup ostati u Novom Sadu, a kao jedan od najvećih klubova na ovim prostorima, svakako ćemo pokušati da obradujemo naše navijače i u prvenstvu. Zvezda i Partizan su ozbiljni konkurenti, ali borićemo se i nadam se da ću svojim ponašanjem i zalaganjem opravdati poverenje trenera i uprave", rekao je Kovačević za zvanični sajt kluba sa severa Srbije.

On je sve do skoro bio u trenažnom procesu u Kortrajku, a u poslednjih nekoliko dana je trenirao individualno u Novom Sadu. Prema njegovim rečima, trenutno još uvek nije 100 posto spreman, ali očekuje da će vrlo brzo moći da konkuriše za sastav tima.



tagovi

FK VojvodinaVladimir KovačevićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara