Rednap (© Reuters)
Rednap (© Reuters)

Vratio se Hari Rednap

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.21. | 15:05

Posle tri i po godine pauze

Hari Rednap opet na klupi. Jedan od omiljenih trenera u Engleskoj, sjajan tip neprolazne vrednosti, dobio je posao u Bornmutu. Biće nešto između savetnika i saradnika Džonatanu Vudgejtu dok Uprava ne pronađe rešenje na duge staze.

Do povratka Rednapa u sedlo došlo je upravo na Vudgejtov poziv, pošto nekadašnji štoper visoko vrednuje trenerske i ljudske kvalitete iskusnog trenera, s kojim je od 2008. do 2011. sarađivao u Totenhemu.

Izabrane vesti

Vudgejt je 1. februara zamenio Džejsona Tindala posle četiri vezana poraza Trešnjica u Čempionšipu. Rečeno mu je da će biti privremeno rešenje, a da klub nastavlja potragu za šefom stručnog štaba. Kako pojedine informacije govore da bi taj posao mogao da potraje sve do kraja sezone, Vudgejt je rešio da pozove Rednapa da mu pomogne iskustvom i idejama.

A Hari Rednap ima šta da kaže. Trenirao je Bornmut s početka trenerske karijere (1983-1992), bio savetnik Upravnog odbora na Vitaliti stadionu (2012), u međuvremenu vodio Vest Hem, Portsmut, Sautempton, Totenhem, Kvins Park Rendžers, bio savetnik u Derbiju, selektor Jordana, a poslednji posao imao je u Birimingemu od aprila do septembra 2017.


tagovi

Hari RednapDžonatan Vudgejt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara