""
""

Vreme je da padne Hasanija

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.10.17. | 11:35

Najprijatnije iznenađenje marokanske lige ide u Kazablanku

Hasanija iz Agadira drži čelo tabele u Maroku posle četiri kola, sa tri pobede i remijem, što predstavlja veliko iznenađenje jer su u toj ligi timovi koji igraju ozbiljnu ulogu ne samo na lokalnom, već i na kontinentalnom nivou, poput Vidada, Itihada, FAR Rabata, Radže...

Izabrane vesti

„Tajna“ je u tome što je Hasanija u uvodnim kolima igrala uglavnom protiv ekipa kojima se predviđa borba za opstanak i to je obilato iskoristila. U pomenute tri pobede (Berkane, Rasing, Kuribga) svaki put je dala po tri gola, ali teško da će danas to ponoviti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:00 3906 MAR 1 Raja Casablanca - Hassania A. kmb 1&2-3 2,75

Hasanija, naime, ide na noge velikanu Radži iz Kazablanke, drugom najtrofejnijem timu Maroka, koji je istina bez titule od 2013. godine (kada je bio i šampion Afrike), što je za klub koji je pogotovo krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih harao severom Afrike baš dugačak period. Nadaju se u Radži da će ove sezone prekinuti post. U dva domaćinstva nisu imali problema, pobedili su 2:0 i 4:0, dakle bez primljenog gola, ali problem će izgleda biti gostovanja, pošto su na dva dva puta remizirali.

U svakom slučaju, Radža ne bi smela da ima problem s Hasanijom, iako tabela govori drugačije. Ali prošla su tek četiri kola.

MAROKO 1 - 5. KOLO

Ponedeljak

20.00 (1,70) Radža Kazablanka (3,45) Hasanija (5,00)

(Ilustracija: Shutterstock)


tagovi

sportsko klađenjeMarokobet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara