Raul Himenez
Raul Himenez

Zvanično: Stigla zamena za Mitrovića na Krejven kotidžu

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.07.23. | 02:14

Raul Himenez novi napadač Fulama

Aleksandar Mitrović je procenio da mu je bilo dovoljno boravka na Ostrvu. Igrao je osam sezona u Premijer ligi i Čempionšipu za Njukasl i Fulam, a onda, poprilično iznenada, ovog leta doneo odluku da se preseli u Saudijsku Arabiju. Al Hilal je ponudio srpskom reprezentativcu fantastičnih 45.000.000 evra za trogodišnju saradnju, što je on brzo prihvatio. U Fulamu su bili zatečeni, uspeli su u dva navrata da odbiju ponude vicešampion Azije, ali ne i treću.

Nakon što je londonskom klubu stigao mejl s cifrom 50.000.000 evra, Arapi su dobili pozitivan odgovor. Aleksandar Mitrović se seli u Rijad, samo je pitanje kada.

Izabrane vesti

Biće to verovatno jako brzo, pošto je Fulam već reagovao i na Krejven kotidž doveo zamenu za srpskog napadača. Reč je o Meksikancu Raulu Himenezu, koji je prethodnih pet sezona igrao za Vulverhempton. U početku odlično, ali nakon povrede glave dosta slabije. Otud i odluka Vukova da ne ponude produžetak ugovora godinu dana pre isteka aktuelnog, pa je Himenez bez mnogo oklevanja prihvatio poziv iz Londona.

Čak će Vulvsi dobiti i obeštećenje u iznosu 6.000.000 evra. Što je daleko manje od 38.000.000 koliko su ga svojevremeno platili Benfiki, ali jasno je bilo da je Meksikanac odradio svoj posao u narandžastom dresu i da je rastanak najbolja opcija za obe strane.

"Mnogo mi je drago što sam ove i što ću igrati na ovom sjajnom stadionu. Potrudiću se da uvek pružam maksimum za ekipu i ovaj klub koji je jedan od najpoznatijih u istoriji Premijer lige", izjavio je novi napadač londonskog kluba.

Cilj Himeneza biće da noseći dres Fulama vrati nekadašnju formu, ali sigurno je da neće biti lako popuniti Mitrovićeve cipele...

Što se tiče odlaska golgetera srpske reprezentacije, sada je sve spremno za konačan dogovor Fulama i Al Hilala, tako da se može uskoro očekivati Mitrovićeva slika sa dresom kluba iz Saudijske Arabije i zvanična promocija.


tagovi

FulamRaul HimenezVulverhemptonLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara