Mirko Antonuči (©AFP)
Mirko Antonuči (©AFP)

Zvezda pogodila što nije poslušala Kolarova: Italijan oteran iz Portugalije zbog glupiranja

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.06.20. | 19:11

Mladi Romin napadač naljutio klub zbog ponašanja na društvenim mrežama

Prošle zime se ime mladog Rominog napadača Mirka Antonučija nekoliko dana dovodilo u kontekst sa Crvenom zvezdom. Prvo je rimski Korijere delo Sport objavio informaciju da je Zvezda zainteresovana za pozajmicu Antonučija, ali priča je bila malo drugačija. Kako je MOZZART Sport tada saznao, Antonuči je više nuđen Zvezdi nego što ga je ona želela, a klupskom rukovodstvu ga je u neformalnom razgovoru preporučio Romin prvotimac Aleksandar Kolarov.

Ispostavilo se da je Zvezda napravila dobar potez što se nije uputila u avanturu dovođenja italijanskog napadača jer ono što se kasnije dešavalo ne pokazuje da bi bio pojačanje.

Izabrane vesti

Iz Portugalije danas stižu vesti da je tamošnji prvoligaš Vitorija Setubal pre roka okončala pozajmicu Anotnučija i vratila ga u Italiju. Portugalce je razbesnelo ponašanje italijanskog fudbalera i njegove objave na društvenim mrežama.

Antonuči je došao u Setubal poslednjeg dana zimskog prelaznog roka na pozajmicu do kraja sezone, pošto mu u dotadašnjem delu zimske pijace nije pošlo za rukom da pronađe neki jači klub u kojem bi igrao. Od dolaska u Setubal je odigrao šest mečeva (pet puta ulazio sa klupe) i postigao je jedan gol. Nije ostavio neki poseban utisak na terenu, ali jeste loš van njega.

“Antonuči nije više igrač Vitorije Setubal. Obavestili smo njegov matični klub Romu da završavamo pozajmicu i da više ne računamo na tog igrača. Pre svega iz poštovanja prema našim navijačima, zbog istorije kluba i svih onih koji svakog dana dostojanstveno i odgovorno predstavljaju naš klub. Zbog svega onoga što naš klub predstavlja, igrač Vitorije Setubal mora 24 sata dnevno da se ponaša u skladu sa tim imidžom. Situacija ovde je jednostavna. Uprava, stručni štab i zaposleni u klubu su se složili da ponašanje igrača koji je bio kod nas na pozajmici nije adekvatno i da nije onakvo kakvo navijači zaslužuju. Na i van terena. Ovim stavljam tačku na ovu temu”, rekao je danas Vitorijin trener Hulio Velaskez.

Povod za ovakvu odluku su bili Antonučijevi snimci na društvenoj mreži Tik-tok na kojima se vidi kako igra, peva i dobro je raspoložen iste večeri kada je Vitorija Setubal izgubila meč od Boaviste u prvenstvu. Situacija u Vitoriji nije baš najbolja jer ekipa nije pobedila nijednu utakmicu od nastavka sezone.

Italijanski napadač je preko društvene mreže Instagram uputio izvinjenje navijačima.

“Potpuno sam svestan grešaka koje sam napravio. Želim da se izvinim svima koje sam uvredio: Klubu, navijačima, saigračima, treneru… Odlazim sa društvenih mreža na neko vreme i jedino gde ćete me gledati je kako znojem natapam dres Setubala. Forca Vitorija!”, napisao je Italijan.

U poruci koju je objavio je zabranio komentare pratilaca i pokušao da se iskupi, ali bilo je kasno. 


tagovi

Mirko Antenući

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara