©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Zvezdini klinci odoleli sa igračem manje, uz gol prednosti putuju na Kipar

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.09.22. | 21:12

Omladinci Crvene zvezde golom Luke Stojsavljevića savladali juniore Omonije (1:0)

Biseri Crvene zvezde pobedom su počeli takmičenje u Ligi šampiona za mlade, a korak bliže narednoj fazi izabranike Zorana Rendulića doveo je Luka Stojsavljević golom u 15. minutu.

Crveno-beli talenti, pojačani vršnjacima koji uveliko nose epitet prvotimaca Stefanom Lekovićem i Nikolom Stankovićem, uspeli su rano da steknu prednost, a potom je i očuvaju uprkos drugom žutom kartonu Ivana Nikčevića u 41 .minutu

Izabrane vesti

Levi bek, crveno-belih i jedini strelac na utakmici, spretno je reagovao pred golom rivala i odbijenu loptu posle pokušaja Nikčevića koji je pogodio stativu prosledio u mrežu.

Uprkos igraču manje, crveno-beli talenti i u nastavku su vrebali šansu da zatresu mrežu rivala kako bi dodatno olakšali posao u revanšu, a najbolju priliku imao je Stefan Miladinović počekom drugog dela utakmice. Ipak, golman Omonije bio je siguran te je rezultat ostao nepromenjen.

Uprkos pobedi, senku na utakmicu odigranu na stadonu Voždovca uz crveni karton Nikčevića bacila je i povreda Bratislava Marića koji je prinudno zamenjen u 63. minutu, međutim izvesno je da više razloga za zadovoljstvo pred utakmicu na Kipru zakazanu za 5. oktobar imaju članovi šampiona Srbije.


tagovi

Omladinska Liga šampionaLiga šampiona za mlade

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara