""
""

Kalina otvara teren za Subotičane!

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.07.17. | 11:03

Krilni igrač reprezentacije Srbije i evropskog šampiona Fenerbahčea Nikola Kalinić uoči odlaska na pripreme za Evrobasket dobija teren sa svojim imenom

U akciji kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“ obnovljen je i teren u Subotici!

Izabrane vesti

Poznati teren na šetalištu Prozivka godinama je bio simbol dobrog basketa u ovom gradu. Sada ima novi izgled i ponosno će nositi ime srpskog reprezentativca Nikole Kalinića.

Pozivamo sve Subotičane da u sredu 19. jula u 17 časova dođu na teren i budu deo velike akcije „Sto terena za jednu igru“. Zajedno s Nikolom svečano ćemo otvoriti renovirani košarkaški teren koji se nalazi u Ulici Nade Dimić bb.

Rođeni Subotičanin predaće obnovljeni teren sugrađanima na korišćenje, a to će ujedno biti i odlična prilika da ga svi zajedno ispratimo na pripreme za Evrobasket, koji se ove godine održava u Finskoj, Izraelu, Rumuniji i Turskoj od 31. avgusta do 17. septembra. Već narednog dana Nikola se pridružuje Orlovima u novom izazovu koji ih očekuje.

Svoju uspešnu karijeru reprezentativac Srbije upotpunio je evroligaškom titulom koju je sa turskim Fenerbahčeom osvojio ovog maja. Od subotičkog Spartaka, preko Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca, do Crvene zvezde i konačno reprezentacije svoje zemlje, Nikola Kalinić je samo nizao uspehe. Kao još jedna od potvrda rada i truda prethodnih godina, stigla je i želja njegovih sugrađana da košarkaški teren u Subotici nosi ime „Nikola Kalinić“.

U društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART do sada su obnovljena 43 košarkaška terena širom Srbije. Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica, Kikinde, Beograda i Subotice, akcija „Sto terena za jednu igru“ se nastavlja do svih 100 obnovljenih terena!

Dođite da zajedno otvorimo još jedan teren, ispratimo Kalinu na pripreme i poželimo mu mnogo sreće na Evrobasketu!


tagovi

100 terena za jednu igrudeo tvog životaNikola Kalinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara