Željko Obradović (©Star Sport)
Željko Obradović (©Star Sport)

Obradović: Imaće MZT veliku želju da odigra dobro kod kuće, mi treba da pobedimo

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.10.22. | 17:55

"Ritam Evrolige je neumoljiv. MZT je ekipa koja je ušla iz druge i prvu ABA ligu, imali smo sastanak i trening gde smo pokušali da ispravimo greške koje smo činili protiv Albe i da se što je bolje moguće spremimo za utakmicu", kaže Uroš Trifunović

Košarkaši Partizan Mozzart Beta nastavljaju seriju gostovanja i posle Berlina sele se u Skoplje gde će izaći na noge MZT-u koji je na premijeri ubedljivo nadigrala Crvena zvezda.

Posle teškog povratničkog meča u elitnom takmičenju, Partizan Mozzart Bet želi da drugom vezanom pobedom u ABA ligi uspeti vrati samopouzdanje uoči putovanja za Vitoriju gde će u petak odmeriti snage sa Baskonijom.

Izabrane vesti

"Nastavljamo seriju putovanja, naravno sa velikim respektom prema ekipi MZT-a. Znamo da će utakmica, kao i svaka u ovoj ligi biti teška. Sigurno će oni imati veliku želju da u prvoj utakmici pred svojim navijačima odigraju veoma dobro. Ono što mi treba da uradimo je da izađemo sa maksimalnom koncentracijom i igramo na nivou koji je potreban da se dobije utakmica", poručio je Željko Obradović.

Ponedeljak, 16.00: (10,0) MZT (27,0) Partizan Mozzart Bet (1,05)

Crno-beli su u subotu doputovali u Beograd iz Berlina, a već dan kasnije otišli su za Skoplje.

"To je ono što su govorili i iskusniji igrači i treneri. Ritam Evrolige je neumoljiv. MZT je ekipa koja je ušla iz druge i prvu ABA ligu, imali smo sastanak i trening gde smo pokušali da ispravimo greške koje smo činili protiv Albe i da se što je bolje moguće spremimo za sutrašnju utakmicu", istakao je Uroš Trifunović.

Susret u Skoplju igra se od 16 časova, uz prenos na televiziji Arenasport.



tagovi

Partizan Mozzart BetKK PartizanMZT SkopljeŽeljko ObradovićUroš Trifunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara