"Da li će Karšijaka baciti Fenerbahče na kolena?"
"Da li će Karšijaka baciti Fenerbahče na kolena?"

Paklena motivacija za igrače Karšijake: Ako izbace Željka i Fenerbahče dobijaju ukupno 270.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.06.15. | 13:13

Zbog pobede u trećoj utakmici košarkaši kluba iz Izmira već su podelili 90.000 evra, ostatak sledi ako naprave veliki podvig

Da li će Karšijaka baciti Fenerbahče na kolena?

Turski šampionat uskoro bi mogao da dobije novog vladara! Potpuno nenadano istanbulski gigant i prvi favorit za osvajanje pehara našao se na ivici ambisa, pošto je Karšijaka brejkom u Ulker Areni, potom i trijumfom na svom terenu došla u situaciju da eventualnom pobedom u petom meču prođe u veliko finale. A tamo ekipu iz Izmira čeka Anadolu Efes Dude Ivkovića!

Izabrane vesti

Pored toga što bi igrači Karšijake došli u priliku da se bori za titulu, koju čeka punih 28 godina, puleni Ufuka Saridže mogli bi dobro i da se opare posle eventualne eliminacije Fenerbahčea. Kako pišu brojni turski mediji, Bobi Dikson, Di Džej Stroberi, Huan Palasios i društvo dobili su veliki bonus od 90.000 evra posle trijumfa u trećem susretu, što je podeljeno na ravne časti. 

Ako Karšijaka uspe da počisti Fenerbahče Željka Obradovića jedan od investitora obećao je igračima i dodatnih 180.000 evropskih novčanica! Ukupno 270.000 evra, odnosno 22.500 evropskih novčanica „po glavi“.

Nema boljeg načina da se igrači motivišu nego da im pred oči „baciš“ zelembaće.

Četvrta utakmica na programu je danas u 17 časova, a domaćin je Karšijaka.

(FOTO: Aciton Images)


tagovi

Pinar KaršijakaHuan PalasiosFenerbahče BekoDi Džej StroberiBobi Dikson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara