Detalj sa prošlog susreta Partizan Mozzart Beta i Real Madrida (©MN Press)
Detalj sa prošlog susreta Partizan Mozzart Beta i Real Madrida (©MN Press)

Partizan Mozzart Bet pred Real: Najveće interesovanje dosad, pojačane mere bezbednosti

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 14:18

I apel navijačima

Partizan Mozzart Bet je posle trijumfa nad Baskonijom napravio prvi veliki korak ka osiguravanju učešća u plej-inu Evrolige, a da bi tako i ostalo moraće da nastavi da ređa pobede.

Skoro godinu dana posle istorijske četvrtfinalne serije i svega što se događalo u okršajima Partizan Mozzart Beta i Real Madrida (TV Sportklub, 20.30), dva velikana evropske košarke ponovo će se naći na košarkaškom bojištu, sada u okviru 31. kola u kojem crno-beli traže još jedan jako bitan trijumf.

Izabrane vesti

Kako je saopšteno u klubu iz Humske, interesovanje za predstojeći duel sa Blankosima je ogromno, najveće u ovoj sezoni i zbog toga je odlučeno da se značajno povećaju mere bezbednosti. I ujedno uputi molba navijačima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Četiri kola pre kraja ligaškog dela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan Mozzart Bet se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Štark arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kog će crno-beli dati sve od sebe kako bi došli do pobede.

Tokom čitave evroligaške sezone, Štark arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan Mozzart Bet poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima.

Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a Klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi!

Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija.

Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone“.

Crno-beli posle 30 kola imaju skor 14-16, koliko ima i Valensija, dok je Real Madrid na vrhu tabele sa 24-6.

Kako je Ćus Mateo najavio za večeras neće moći da računa na Serhija Ljulja, Ćaća Rodrigeza i Rudija Fernandeza, dok je Džanan Musa neizvestan zbog stomačnog virusa. Željko Obradović i dalje ne može da računa na Zeka Ledeja koji je još u SAD zbog porodične tragedije.


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaKK Real Madrid

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara