""
""

Pizaro srušio Venecuelu, Peru zakuvao situaciju u C grupi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.06.15. | 08:34

Ruku na srce, Inkama je posao bio znatno olakšan od 30. minuta, kada je crveni karton zaradio igrač Venecuele Fernando Amorebijeta jer je zgazio Paola Gerera

Ne može bez drame u Južnoj Americi. Fudbaleri Perua pobedili su u Valparaisu selekciju Venecuele sa 1:0 u drugom kolu C grupe Kopa Amerike i ostali u trci za plasman u četvrtfinale.

Izabrane vesti

Da stvar bude zanimljivija, sve ekipe iz ove grupe i dalje su igri za mesto među osam najboljih, a sve će se odlučiti u poslednjem kolu.

Junak pobede Peruanaca bio je veteran Klaudio Pizaro koji je u 72. minutu završio dobru akciju cele ekipe i asistenciju Kristijana Kueva i poslao loptu iza leđa protivničkog golmana.

Ruku na srce, Inkama je posao bio znatno olakšan od 30. minuta, kada je crveni karton zaradio igrač Venecuele Fernando Amorebijeta jer je zgazio Paola Gerera.

Do isključenja selekcija Venecuele je delovala kao bolji rival na terenu, a Salomon Rondon u sedmom minutu je propustio, ispostaviće se, najbolju šansu na utakmici.

Peruanci su u prvom kolu C grupe izgubili od Brazila i to golom u sudijskoj nadoknadi vremena. U poslednjem kolu Peru će igrati protiv Kolumbije, a Brazil sa Venecuelom. Sve ekipe imaju po tri boda.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

VenecuelaSalomon RondonPerukopa amerika2015Klaudio Pizaro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara