Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Rebrača o Jokiću: Poznajem ga i znam da ima neviđenu želju da igra za reprezentaciju

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.06.21. | 20:17

“Da je došao da igra verovatno ne bi bio na nivou koji svi očekujemo”

Proslavljeni reprezentativac, Željko Rebrača, govorio je u svojstvu gosta KSS u fan zoni na Trgu republike. Tom prilikom se dotakao brojnih aktuelnih i zanimljivih tema, od kojih su se svakako dve izdvajaju: neigranje Nikole Jokića za reprezentaciju. Odnosno povratak Željka Obradovića u Partizan, o čemu je već ranije govorio za Mozzart Sport.

Rebrača ne osuđuje odluku Nikole Jokića da ovog leta preskoči reprezentativne obaveze i dodaje da ga razume iz ugla fizičkog umora.

Izabrane vesti

"Znam šta navijači očekuju, ali treba da razumeju i momka koji je prethodne sezone, sa mesec dana pauze, nastavio drugu sezonu i odigrao sve utakmice sa prosekom od skoro 40 minuta. Mogu da pretpostavim kako se oseća fizički i da je došao da igra verovatno ne bi bio na nivou koji svi očekujemo. On će sledeće godine da nastavi da igra za reprezentaciju. Ne treba da mu zameramo. Poznajem ga i znam da ima neviđenu želju da igra za reprezentaciju. Razumem i navijače sa druge strane, koji su kivni, ali Nikola je nama potreban i u budućnosti", istakao je Rebrača.

O povratku Obradovića u Partizan Rebrača ima samo najlepše reči…

"Obradović je najbolji trener u Evropi, a i šire. Sigurno je da će da privuče i sponzore i navijače da prate košaku. Košarka će njegovim dolaskom da dođe na posebno mesto. Željko će da uspostavi svoj sistem, dobitnički, koji je imao svih ovih godina. Sa njim sam proveo dve godine u Partizanu, dve u Benetonu i dve u Panatinaikosu, plus reprezentacija. Poznajem njegov sistem, znak kako radi i igrači i navijači Partizana mogu da budu srećni što je došao, Potrebno je i vreme da se postignu rezultati. Potpisao je na tri godine, a to je idealno. Mislim da imaju i solidan budžet s kojim mogu da dovedu igrače i naprave prave rezultate”, rekao je Rebrača.

Pogledajte kako je izgledalo njegovo celokupno gostovanje u fan zoni na Trgu republike.



tagovi

Željko Rebrača

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara