Foto: Reuters
Foto: Reuters

Mozzart promo kvote: Bešiktaš se kroz Ankaru šeta uz kvotu 1,97!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.20. | 11:44

Mozzart vas časti i kecom na Karabag i Makabi Tel-Aviv

Izabrane vesti

Kada se baci pogled na stanje na tabeli u šampionatu Azerbejdžana, duel između drugoplasiranog Karabaga i najbližeg mu pratioca Zire (isti broj bodova, 20), prvi u okviru 13. runde deluje kao derbi, međutim uzimajući u obzir činjenicu da Zira nikada nije pobedila sedmostrukog uzastopnog šampiona države, tri boda Konjanika nameću se kao jedini logičan ishod. Najbolji napad prvenstva juriša na u ovom duelu velikog autsajdera, a Mozzart na uspešan juriš domaćina nudi kvotu koju će teško neko moći da nadmaši - čak 1,50!

ANKARAGUDŽU - BEŠIKTAŠ, dvojka, 1,97

Pljušte golovi, a pljušte i pobede u režiji Bešiktaša u poslednje vreme i zato bi sve osim šetnje crno-belih kroz Ankaru predstavljalo veliko iznenađenje. Punio je u poslednje dve godine Bešiktaš mrežu tima iz prestonice u međusobnim duelima, a mi vam dajemo najveću kvotu na svetu, 1,95, da će Istanbulski tim nastaviti u tom ritmu i ovog popodneva.

MAKABI TEL-AVIV - KIRJAT ŠMONA, kec, 1,55

Dobri rezultati Makabija i veliki uspeh u ovosezonskoj Ligi Evrope nisu potkrepljeni novom dominantnom sezonom u domaćim okvirima. Domogao se najuspešniji izraelski klub proleća u Ligi Evrope, ali branilac titule u nacionalnom prvenstvu ne pruža tako dobre igre i već kaska 11 poena za liderom Makabi Haifom. Stoga, pobeda protiv Kirjat Šmone je imperativ. Mozzart vas časti sa promo kvotom 1,55 na pobedu domaćina koji je devet puta zaredom pobeđivao današnjeg rivala.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svetu u Mozzartu.


tagovi

klađenjeInternet klađenjePromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara