""
""

Čika Doktor se izlečio – vidimo se u Muđelu

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.05.17. | 12:35

Malo pao, malo se ugruvao. To je dijagnoza uz koju je Valentino Rosi otpušten iz bolnice posle pada na moto-krosu

Ne može mu niko ništa, jači je od sudbine! Nego šta, pa zar bi se Valentino Rosi izležavao u tamo nekoj bolnici u istom onom Rimiju gde je svoju motociklističku dušicu ispustio Kentaki Kid, Niki Hejden. Tuga zbog smrti prijatelja pred trku u Muđelu još je u Rosijevom srcu, ali da on odustane od svoje omiljene trkačke destinacije... Nema šanse!

Izabrane vesti

Šta je bolelo Valentina Rosija dok se, moramo priznati opravdano izležavao u bolnici?
“Bolovi su bili rezultat blagog nagnečenja jetre i bubrega. Tokom oporavka stanje se popravilo, pa nije bilo nikakvih većih bolova. Valentino će nastaviti da prima lekove protiv bolova”, nalazi se u saopštenju bolnice u kojoj se odbija svaka sumnja koja prejudicira ozbiljnije povrede, a onda sledi saopštenje Movistar Jamahe.
“Valentino će nastaviti oporavak kod kuće”, kratko i jasno tim je skinuo kamen sa srca svih VR46 navijača.

Na kraju, a umesto obrazloženja navodimo da se u prvi mah sumnjalo da je Doktor polomio rebro i doživeo povredu ramena! Međutim, tim je jako brzo reagovao, pa su glasine prekinute. Jamaha je sasvim preciznom izjavom medijima saopštila da Rosi nije pretrpeo nijedan prelom. Sada ostaje samo da se vidi koliko će uspešno Valentino Rosi uspeti da se spremi za trku koja se vozi sledeće nedelje.

(Foto: Movistar Jamaha, Moto GP/Press)


tagovi

JamahaMoto gppadpovredeValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara