Izabel Hak (©FIVB)
Izabel Hak (©FIVB)

Ezačibaši i Koneljano već u polufinalu Svetskog klupskog prvenstva

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.12.22. | 16:35

Dentil Praja posle dva poraza završila takmičenje u Antaliji

Međusobni duel Ezačibašija i Koneljana odrediće ko će sa prvog, a ko sa drugog mesta u polufinale Svetskog klupskog prvenstva. Oba evropska tima iz grupe A su obezbedila prolazak dalje sa jednom pobedom, a Dentil Praja se posle dva poraza oprostila od takmičenja u Antaliji.

Ezačibaši je juče slavio protiv brazilskog kluba maksimalnim rezultatom, a isto je danas uradio i Koneljano - 3:0 (25:22, 25:21, 25:21).

Izabrane vesti

Sutra od 14 časova će se odigrati pravi derbi, koji će biti posebno zanimljiv ljubiteljima odbojke u Srbiji. Na jednoj strani Maja Ognjenović i Tijana Bošković, a na drugoj selektor reprezentacije Italijan Danijele Santareli.

Koneljano je do prvog trijumfa u Antaliji predvodila Izabel Hak, koja je nanizala 24 poena za tri seta - 21 iz napada, dva asa i jedan blok. U poraženom sastavu su se najbolje pokazale iste dve igračice kao i dan ranije - Santos Tainara je postigla 14 poena, a Elizabet Martinez deset.

Danas će od 18 časova na teren istrčati Vakifbank i Minas, dok je Kuanjiš koji sa klupe vodi srpski trener Darko Dobreskov slobodan u grupi B.

SVETSKO KLUPSKO PRVENSTVO U ANTALIJI

Sreda

Ezačibaši - Dentil Praja 3:0

Vakifbank - Kuanjiš 3:0

Četvrtak

Koneljano - Dentil Praja 3:0

18.00: Vakifbank - Minas

Petak

14.00: Ezačibaši - Koneljano

17.00: Minas - Kuanjiš

Subota - polufinala

Nedelja - finale i za treće mesto



tagovi

Svetsko klupsko prvenstvo u odbojci za ženeImoko KoneljanoIzabel Hak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara