"Vaterpolo reprezentacija Srbije"
"Vaterpolo reprezentacija Srbije"

Iz VSS-a poručuju: Verujemo u Delfine, trudimo se da popravimo situaciju

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.06.14. | 19:16

"Nepogode koje su pogodile Srbiju dodatno su otežale situaciju u svakom pogledu i igrači i treneri su toga svesni", rekao je predsednik Vaterpolo saveza Srbije, Milorad Krivokapić

Vaterpolo reprezentacija SrbijePredsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić rekao je da postojeći sastav i stručni štab državne reprezentacije uživaju puno poverenje.

Vođstvo nacionalnog saveza održalo je danas na Tašmajdanu sastanak sa reprezentativcima i članovima stručnog štaba, a Krivokapić je istakao da VSS čini sve što može kako bi popravio trenutnu finansijsku situaciju.
"Odavno smo najavili sastanak posle onog koji smo održali na prvom okupljanju. Objektivno, nije bilo vremena ranije zbog obaveza ekipa na fajnal-siksu, kao i priprema u Americi. Rekli smo šta očekujemo u narednom periodu, verujemo u ekipu", rekao je Krivokapić.

Izabrane vesti

On je dodao da savez čini maksimalne napore da koliko - toliko popravi finansijsku situaciju.
"Nepogode koje su pogodile Srbiju dodatno su otežale situaciju u svakom pogledu i igrači i treneri su toga svesni. Apsolutno sam zadovoljan sastankom, stavovima igrača i verujem da u dobroj atmosferi nastavljamo dalje", zaključio je Krivokapić.

Pored Krivokapića, sastanku sa igračima prisustvovali su generalni sekretar VSS Nemanja Marijan i izvršni direktor Zoran Avramović.

Vaterpolisti Srbije pripremaju se za učešće na završnom turniru Svetske lige od 15. do 21. juna u Dubaiju, gde brane titulu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

VSSVaterpolo Savez Srbijevaterpolo reprezentacija SrbijeMilorad KrivokapićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara