""
""

Markezove zrele kruške opale na Le Manu!

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.05.17. | 10:15

Španac se plaši za svoju konkurentnost na današnjoj trci. Čak dva puta je pao tokom kvalifikacionih rundi za VN Francuske

Malo je paničan Mark Markez. On ne voli Le Man koji ga je juče kao zrelu krušku otresao sa staze tokom četvrtog treninga i kvalifikacija. Zbog će starovati sa pete startne pozicije, ali u strahu. Španac kaže da Repsol Hondi ne odgovara staza, ali da tim objektivno i nije na nivou koji se zahteva.
“Mi znamo da je ovo staza na kojoj obično imamo više problema. Još uvek nismo tamo gde želimo da budemo, ali ćemo raditi naporno na proveravanju podataka. Nadam se da ćemo biti u stanju da se tokom zagrevanja pred trku više približimo. Imali smo jednu potpuno suvu sesiju ovog vikenda, tako da je FP4 bio kao FP1! Sa novom podlogom potrebno nam je više vremena, odnosno više krugova kako bismo podesili motor i prilagodili mom stilu vožnje”, rekao je Mark Markez i prešao na padove sa treninga.
“Što se tiče padova, doživeo sam oba u ustoj krivini. Tokom FP4 sam pokušao da pronađem granicu, a u kvalifikacijama smo promenili podešavanja pa sam verovatno drugačije trebao da uđem u krivinu. Bio sam spreman da to uradim tokom svog drugog izlaska na stazu, ali sam imao mali problem sa drugom gumom i nisam uspeo da izvezem savršen krug. U svakom slučaju, sigurno je da ćemo se potruditi na trci“, zaklučio je Mark Markez.  

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Le ManMark MarkezMoto gpRepsol Honda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara