""
""

Mikesen i Škoda u VRC2 životu!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.16. | 15:54

Česi su zadovoljni zato što VRC zvezda prelazi u njihov tabor

Andreas Mikelsen cilja tron VRC2 prvaka sveta! Folksvagen je odustao od VRC relija, ali on nije. Postupio je logično i potpisao ugovor sa Škodom s kojom će nastupiti na reliju u Monte Karlu već u januaru.
„Posledica povlačenja Folksvagena je bila ta da su sva mesta u VRC konkurenciji već zauzeta. Stoga, 2017. pokušavam da ostanem u formi i pronađem dobar tim da bi se 2018. mogao boriti za naslov prvaka“, rekao je Mikelsen i dodao da je zadovoljan ekipom Škode i „fabijom r5“ koju je zadužio.
„Još ne znamo šta će predstojeća sezona doneti. Ali, naravno, nadam se da ću voziti koliko je god moguće“, zaključio je Andreas Mikelsen, i naveo kako mu je dolazak u Škodu vratio divne uspomene s početka karijere.

Izabrane vesti

Na kraju vredno je spomenuti da su i Česi veoma zadovoljni transferom koji je iznuđen izlaskom najjače VRC ekipe iz takmičenja. Kako bilo, ekipa Škode sada zadovoljno trlja ruke jer nije mala stvar imati jednog Mikelsena u svojim redovima. Oni će ove sezone po svemu sudeći harati u VRC2 konkurenciju.

(Foto: Škoda Auto)


tagovi

WRCŠkodaAndreas Mikelsen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara