""
""

Mišel Piro tipuje: Kec na Lorenca dolazi na prvoj trci!

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.02.17. | 13:14

Test motociklista veruje da preskupo pojačanje Dukatija može da slavi u Kataru uprkos početnim nerazumevanju sa „domestići“ mašinom

Mišel Piro i Kejsi Stoner su u prvom ešalonu Dukatijevih test ekipa napravili novi „domestići“. Kako su pravili, tako će i biti Horheu Lorencu u toku sezone,p a Piro tvrdi da ne može bolje, i da će se Španac vremenom navići na motor, pa i pobediti na prvoj trci u Kataru.

Izabrane vesti

„Horhe je čak sedam godina vozio Jamahu. Taj motocikl je sasvim drugačiji od našeg... Uprkos tome on je bio na nivou tokom poslednjeg dana testa u Sepangu. Prešao je 100 krugova sa Dukatijem, a sa Jamahom izvozao bar 1000. U svakom slučaju, siguran sam da će se Lorenco boriti za pobedu u Kataru, na prvoj trci sezone“, rekao je Mišel Piro samouvereno kao da je već popunio tiket na svog miljenika.

„Prošle godine mu je bilo teško u Jamahi zbog događaja sa kraja 2015. godine. Čak se i sa publikom mučio zboguticaja Rosijeve ličnosti na mase. Sada je u porodičnoj atmosferi u kojoj ćemo dati sve od sebe da uspe u nameri da osvoji titulu“, zaključio je Piro ostrašćen sastavom ovogodišnjeg grida šampionata kraljevske klase.

(Foto: Action Images)


tagovi

DukatiHorhe LorencoklađenjeMoto gpValentino Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara