Nikola Jokić (@AFP)
Nikola Jokić (@AFP)

Nikola Jokić otkrio svoje omiljene LoL heroje

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.02.24. | 19:34

Centra Denvera privukli Urgot i Ilaoj

NBA superstar Nikola Jokić je otkrio da mu je najpopularnija esport igra "League of Legends" jedan od hobija, kao i na kojoj tačno poziciji igra i koje heroje trenutno najčešće koristi.

Od kako se LoL esport probio u Americi bili smo svedoci velikog broja bivših i sadašnjih NBA zvezda koji su mu posvetili pažnju, uključujući legende kao što su Šakil O'Nil i Rik Foks, koji je dugo bio vlasnik LCS ekipe "Echo Fox". 

Izabrane vesti

Kada je reč o srpskim igračima ne treba zaboraviti ni činjenicu da je veliki gejmer Bogdan Bogdanović ispratio osvajanje Partizanove titule u Esports Balkan Ligi, zvaničnoj regionalnoj LoL esport ligi, a Nikola Jokić je još pre dve godine spomenuo da voli LoL i da je to jedan od njegovih mnogobrojnih hobija.

Poznat po svojoj strasti prema konjima, kao i ljubavi prema muzici i igranju, Jokić uspeva uz sve obaveze prema košarci da uglavi i po koju partiju LoL-a. Centar Denvera se oduševio kada ga je novinar pitao o LoL-u, a u nastavku njihovog razgovora saznali smo da igra na top lejnu, što se i moglo očekivati.

Kao centralna figura u svom timu u košarci, nije ni čudo da Jokić preferira top lejn, poziciju na kojoj sami morate da se izborite sa protivnikom u lejnu, dok istovremeno tražite priliku da uskočite u timske borbe i pronađete se za svoje saigrače kada se ukaže prilika.

Interesantno je da su ga očigledno privukli "veliki" heroji, jer je potom dodao da trenutno igra najviše Urgota i Ilaoj, dve gromade među herojima na topu. 

Ostaje da vidimo da li će se Jokić možda nekada oprobati u nekom revijalnom LoL meču, ili možda kao strimer što je već nekoliko sportskih zvezda radilo u prošlosti. Nema sumnje da bi aktuelni NBA šampion privukao ogromnu pažnju publike koja bi želela da ga vidi kako se snalazi i u drugim ulogama pored košarke, u kojoj je već dokazao da je među najboljima svih vremena.


tagovi

NBA ligaNikola Jokićesport

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara