""
""

Ožijeova fraza: Nisam VRC kamikaza

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.07.17. | 12:03

“Uvek se oslanjam na svoje osećaje i ne forsiram do kraja ukoliko nisam siguran u ono što radim”, kaže Sebastijan Ožije

Lider VRC šampionata, Sebastijan Ožije ne samo što ume da vozi, on ume i mudro da sračuna koliko mu treba zalaganja za ostvarenje cilja. U Poljskoj istina i nije bio najbolji, ali mu se sreća još jednom nenadano nasmešila. Ot Tanak je odustao, i hop… Sebastijan Ožije se popeo na podijum.  

Izabrane vesti

„Bio je to težak reli za nas. Ipak, na kraju ocena je povoljna jer smo poneli više bodova nego što smo se nadali”, rekao je Ožije, pa prešao na taktičke detalje. Naime, ostali vozači misle da Francuz nikako nije zaslužio mesto na podijumu.
“Nikada nisam bio kamikaza za volanom. Uvek se oslanjam na svoje osećaje i ne forsiram do kraja ukoliko nisam siguran u ono što radim. To je bio slučaj i na ultra klizavom kolovozu. Jednostavno ne usuđujem se da preuzmem dodatne rizike kako bi imao optimalnu brzinu”, rekao je Ožije koji trenutno raspolaže sa 11 bodova prednosti u odnosu na glavnog izazivača za osvajanje titule, Terija Nojvila.
“Mislim da su dva od četiri potencijalna izazivača za osvajanje titule izgubila previše bodova. Za mene je sada vreme da se saberem, dobro se odmorim i nastavim vožnju kako bih odbranio svoju sadašnju poziciju”, rekao je na kraju Sebastijan Ožije.

(Foto: Action Images)


tagovi

Sebastijan OžijeTeri NojvilWRC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara