"Hapšenje Tajgera Vudsa"
"Hapšenje Tajgera Vudsa"

Tužni snimak legendarnog golfera (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.17. | 10:51

Policija je Tajgera Vudsa našla kako spava za volanomm udarenog Mercedesa, a kada ga je izvela iz kola imala je šta da vidi

Hapšenje Tajgera VudsaTajger Vuds se ponovo, po ko zna koji put našao na naslovnim stranama. Sada su razlog "dešavanja van sporta", što mu nikako nije strano. Setimo se samo skandala kada ga je sada već bivša supruga uhvatila u prevarama sa brojnim protitukama.

Ovaj put čuveni golfer je nedavno uhapšen na Floridi na autoputu gde je spavao za volanom i dalje upaljenog Mercedesa koji je pritom bio vidno oštećen! Policija je to naravno odmah primetila, a kada ga je izvela iz kola da vidi o čemu se radi, osvajač 14 mejdžorsa (pandan gren slemovima u tenisu) je bio praktično van sebe. Pošto je test o trezvenosti tamo obavezan, patrola je pokušala da ga izvrši na Vudsu, ali bez uspeha pošto je on jedva stajao. Naravno, odmah je priveden, a posle prespavane noći iza rešetaka pušten je uz kauciju.

Izabrane vesti

Tajger je u objavi medijima tvrdio da nije pijan već je bio pod uticajem jakih lekova koje je dobio da pije nakon četvrte operacije kičme, što snimak iz patrolnih kola donekle potvrđuje. Verovali mu ili ne, zaista je tužno videti velikana sporta kakav je on u ovakvoj, malo je reći ponižavajućoj ulozi.

(foto: Action Images)


tagovi

golfhapšenjeMercedespolicijaTajger Vudszatvor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara