Raonić i Dimitrov ©AFP
Raonić i Dimitrov ©AFP

ATP Antverpen: Derbi dana momaka sa Balkana

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.10.20. | 10:23

Roanić i Dimitrov šesti put jedan naspram drugog, ovaj put u četvrtfinalu turnira u Belgiji

Jedan od dva ATP turnira koji se održavaju ove sedmice, ovaj u Antverpenu (drugi je u Kelnu) nastavlja danas sa mečevima četvrfinala u pojedinačnoj konkurenciji. Pošto je Dušan Lajović i u Belgiji nastavio sa slabim rezultatima u poslednje vreme, te je izgubio u dva seta od Amerikanca Frensesa Tijafoa, srpski tenis tamo više nema predstavnika. A kada ne mođe da se navija, red je da se kladi.

RASPORED MEČEVA

Izabrane vesti

Prvi na teren u gradu koji smatraju svetskim centrom trgovine dijamantima istrčavaju kvalifikant Lojd Heris i odlični mladi as Ugo Umber. Južnoafrikanac je u teniskim krugovima poznat kao nezgodan igrač ako je motivisan, pa ga se uvek treva čuvati. Mladi Francuz je ipak favorit u njihovom prvom odmeravanju te mu dajemo prednost.

(2,29) HERIS – UMBER (1,55)

Posle njih jedan naspram drugog na Europa openu staju Karen Hačanov i Danijel Evans. Snažni Rus nije u dobroj formi u poslednje vreme, a i ima 0-1 protiv Britanca, te i ne čudi što ovde nije favorit. Ali, smatramo da bi Moskovljanin mogao ovde do pobede, što svakako nije nezamislivo. Ššta više, tu je fina kvota 2,11.

(1,65) EVANS – HAČANOV (2,11)

Treći meč dana u Antverpenu nam donosi sigurizzu pošto se očekuje da jedan od najjvećih talentata u svetu belog sporta, Australijanac Aleks de Minor zaustavi dalji prodor u glavnom žrebu kvalifikanta iz SAD, Markusa Džirona. Istina, Džiron je prošle godine u tri seta zaustavio popularnog Demona, ali teško da će tako nešto ponoviti danas u Belgiji. Ako sumnjajte potražite priliku za klađenje u većem broju gemova ili setova, a za hrabrije kladioce tu je kvota 5,80 na Amerikanca.

(1,20) DE MINOR – DŽIRON (5,80)

Poslednji meč ujedno je i derbi dana momaka sa Blakana pošto se šesti put susreću Grigor Dimitrov i Miloš Raonić. Bugarin vodi sa 3-2, a gotovo svako njihovo odmeravanje je bilo napeto i uzbudljivo, pa tako i poslednje, odigrano na madridskom mastrsu 2019. kada je slavio Podgoričanin sa 7:5, 3:6 i 6:3. Pošto obojica trenutno igraju prilično kvalitetno, nešto slično bi mogli da očekujemo i ovaj put. Kvota da će biti trećeg seta je sasvim pritojnih 2,19, a status favorita dajemo Kanađaninu.

(2,55) DIMITROV – RAONIĆ (1,45)

Turnir u Antverpenu je ATP 250 kategorije, igra se na tvrdoj podlozi u hali za nagradni fond od 394.800 evra. Prošle godine titulu je osvojio Endi Mari

  


tagovi

Miloš RaonićGrigor Dimitrovbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara