DEJVIS KUP: Laslo Đere prvi na terenu

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.09.18. | 15:11

Određeni parovi za duel plej-ofa Dejvis kupa između Srbije i Indije koji se igra od petka do nedelje u Kraljevu

U Kraljevu su danas žrebom određeni parovi za plej-of meč Dejvis kupa između Srbije i Indije koji je na programu od petak do nedelje u sportskom centru Ibar.

Srbija na ovaj meč izlazi bez izmorenog Novaka Đokovića i povređenog Filipa Krajinovića, koji je pritom raskinuo saradnju sa trenerom Petrom Popovićem imaće velikih problema da opstane u Svetskoj grupi. O Viktoru Triockom i Janku Tispareviću više ne treba ni kukati...

Izabrane vesti

Selektor Nenad Zimonjić za ovaj duel računa na Dušana Lajovića, Lasla Đerea, Nikolu Milojevića, Peđu Krstina i Danila Petrovića. Pred Srbijom je isti zadatak kao i 2014, isti protivnik, samo je naša Dejvis kup selekcija sada domaćin.

A voljom žreba prvi na šljakastu podlogu u Kraljevu u petak od 14 časova će izaći Laslo Đere protiv Ramkumar Ramanatan, a nakon nih sledi duel Dušan Lajović - Fradžneš Gunesvaran. U subotu od 15 časova tradicionalno se igra dubl, a za sada su za njega prijavljeni Nikola Milojević i Danilo Petrović na našoj i Sriram Balađi i jedan od najbolji na svetu u igri parova, Rohan Bopana.

Za poslednji dan odmeravanja od 13 časova prijavljeni je meč Lajović - Ramanatan, a nakon njih Đere - Gunesvaran.

Što se tiče konačnog ishoda, trebalo bi očekivati pobedu Srbije, ali ne već nakon dva dana, pošto su naši gosti ipak favoriti u dublu. Za opstanak u elitnoj, Svetskoj grupi Dejvis kupa potrebe su nam tri pobede.

Foto: TSS


tagovi

Laslo ĐereNenad ZimonjićDušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara