"Slavlje Djokovica"
"Slavlje Djokovica"

MONTE KARLO: Đoković u finalu za 52 minuta!

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.13. | 16:20

Prvi reket planete bez problema savladao Fabija Fonjinija (2:0) i za pehar će se boriti protiv branioca trofeja Rafaela Nadala

 

Slavlje DjokovicaBrzo, brže – Novak Đoković! Svega 52 minuta bila su potrebna najboljem teniseru planete za plasman u finale Monte Karla. Srbin je ekspresno u dva seta nadigrao Fabija Fonjinija (2:0, po setovima 6:2, 6:1) i zakazao duel za pehar protiv Rafaela Nadala, koji je ranije istim rezultatom eliminisao Žo Vilfreda Congu (6:3, 7:6).

Izabrane vesti

Đoković je pokazao da ga dueli sa Južnjim, Monakom i Nieminenom nisu iscrpili, za svega 29 minuta očitao je lekciju Italijanu, počistio ga sa terena dok kazaljka nije obrnula pun krug. Perfektnu igru iz duela sa Nieminenom, Nole je nastavio protiv Fonjinija i posle osam minuta je vodio 3:0, da bi bez većih problema priveo kraju prvi set – 6:2.

Ponovo je brzo stekao tri gema prednosti i do kraja održavao razliku, ostavljajući protivnika bez grama nada da će se izvući. Na kraju je bio još ubedljiviji, pa je Fonjiniju prepustio samo gem – 6:1.

Finale je na programu sutra od 14 časova, a u njemu će se naći isti protivnici kao lane. Tad je osmostruki uzastopni pobednik Rafael Nadal bio ubedljiv protiv Novaka Djokovića (6:3, 6:1). Da li je kucnuo čas za revanš.

 

(FOTO: Action images)


tagovi

monte karlo mastersNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara