Nadal (© Reuters)
Nadal (© Reuters)

Nadal vrda, ne zna da li će igrati u Monte Karlu

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.03.23. | 01:31

Đoković, izvesno, hoće

Prvi veliki turnir u Evropi, kad je sezona na šljaci u pitanju, na programu je u Monte Karlu, od 9. do 16. aprila, samo što konačna lista učesnika još nije zaključena. Iako su organizatori pre dva dana saopštili da će Rafael Nadal biti u Kneževini, španski veteran nije siguran da li će se pojaviti.

Problem je povreda koja Bika sa Majorke prati jod od Melburna, sa prvog grend slema sezone. Otad nije igrao i pitanje je da li će baš da se vrati na teren na jednoj od omiljenih teritorija, jer je 12 puta igrao finale Mastersa u Monte Karlu i osvojio ga rekordnih 11 puta.

Izabrane vesti

Zanimljivo da su organizatori naveli da će napasti 12. pehar, međutim...

Ne znam ko je plasirao tu informacij. Potvrdio bih je da je tačno, ali nažalost, ne mogu još da potvrdim. Jedina je istina da u ovom trenutku ne znam kad ću ponovo igrati. Rekao bih da znam, ali ne znam“, rekao je Nadal.

Titulu u Kneževini brani Stefanos Cicipas, Grk je poslednje dve godine osvajao Masters u Kneževini, a dva pehara ima i Novak Đoković koji je potvrdio učešće na pomenutom turniru. Rafa se čeka.

Ne mogu da potvrdim da ću igrati u Monte Karlu. Svakodnevno se procenjuje situacija. Više bih voleo da govorim o detaljima u koje sam upućen“, dodao je Nadal.

 


tagovi

Rafael NadalATPATP Monte KarloMonte Karlomonte karlo masters

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara