""
""

Nadalov singl nastup u Riju pod znakom pitanja

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.08.16. | 11:25

Španski teniser Rafael Nadal nije siguran hoće li se takmičiti u singlu na Olimpijskim igrama u Riju jer se nije u potpunosti oporavio od povrede ručnog zgloba

Peti teniser sveta, Rafael Nadal prijavljen je za takmičenje u singlu i dublu na Olimpijskim igrama u Riju, ali se verovatno neće takmičiti pojedinačno. Nadal još uvek ima problema sa povredom koja ga je sprečila da igra na Vimbldonu. Španska Marka prenosi kako je moguće da Nadal uopšte ni ne nastupi u singlu na Olimpijskim igrama u Riju zbog pomenute povrede ručnog zgloba koja još uvek nije sanirana.
„ Neću biti na svom nivou u nekoj od kategorija. Nisam igrao dva meseca, a nisam mnogo ni trenirao. Treniraću nekoliko dana i doneti odluku šta je najbolje u ovom trenutku za tim i mene“, rekao je Nadal, koji je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

Izabrane vesti

Španski mediji pišu da će Nadal i pored povrede sigurno nastupiti u dublu, zajedno sa Markom Lopezom. Ukoliko peti reket sveta otkaže učešće u singlu biće to novi udarac za muški teniski turnir, jer iz raznih razloga neće učestvovati ni Rodžer Federer, Miloš Raonić i Tomaš Berdih.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomaš BerdihRodžer FedererRafael NadalOlimpijske Igre 2016Miloš RaonićMark Lopez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara