Petra Kvitova (©AFP)
Petra Kvitova (©AFP)

Štefi Graf dočekuje Kvitovu, Andreu Petković, Tomija Hasa...

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.07.20. | 12:14

U Berlinu danas počinje veoma kvalitetan i zanimljiv teniski turnir, i to sa publikom

Teniski svet se, nakon malog šoka zbog događanja na Adria touru polako, ali sigurno vraća ovog leta. I čini se da sada ništa ne može da ga zaustavi.

U tom duhu danas kreće turnir u Berlinu na kojem će se boriti mnogo poznata imena belog sporta u obe konkurencije. I to pred gledaocima, istina u ograničenom broju. Posebno je zanimljivo to što će se igrati na travnatoj podlozi stadiona Štefi Graf, što znači da bi možemo očekivati dominaciju dobrih servera. U svakom slučaju, danas su na programu po dva meča žena i muškaraca, a mi vam izdvajamo po jedno iz obe konurencije za klađenje.

Izabrane vesti


Od 16 časova zanimljivo će biti pratiti sudar generacija. Naime, na jednoj strani će se naći 42-godišnji Tomi Has, koji zapravo više nije aktivan igrač, a sa druge 23 godine mlađi Janik Siner. U pitanju je italijanski tinejdžer, jedan od najvećih talenata u belom sportu, inače izvrstan server. No, pitenje je kako se snalazi na travi, pošto je ona najređa teniska podloga, pa je verovatno retko igrao na istoj. Za razliku od iskusnog Nemca, te ovde valja razmisliti o riziku na Hasa i solidnu kvotu 4,00.


Odmah nakon njih na teren stadiona kojii se nalazi u Grunevaldu, bogataškom delu Berlina sa čuvenom, istoimenom šumom, izlaze Andrea Petković i Petra Kvitova. Zanimljivo je da Nemica poreklom sa naših prostora predstavlja kost u grlu snažne Čehinje te vodi sa 6-5 u međusobnim duelim. Ipak, trava je podloga na kojoj Kvitova briljira, što je dokazala podigavši u dva navrata šampionski pehar na Vimbldonu.


tagovi

bet analizaPetra Kvitovatomi hasAndrea Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara