""
""

Bogdan video Anrija: Zvezda u usponu i legenda fudbala ruku pod ruku u Madridu (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.05.15. | 19:48

Jedan od najboljih mladih košarkaša na svetu sreo se sa legendarnim francuskim fudbalerom Tjerijem Anrijem, koji je, za pretpostaviti je, došao u Madrid kako bi gledao revanš meč polufinala Lige šampiona između Reala i Juventusa koji se igra u sredu uveče

Bogdan Bogdanović drugu sezonu zaredom proglašen je za zvezdu u usponu u Evroligi, ali mu se u Madridu, gde se igra Fajnal for, ispunila druga želja koja nema veze sa košarkom, već sa fudbalom.

Izabrane vesti

Jedan od najboljih mladih košarkaša na svetu sreo se sa legendarnim francuskim fudbalerom Tjerijem Anrijem, koji je, za pretpostaviti je, došao u Madrid kako bi gledao revanš meč polufinala Lige šampiona između Reala i Juventusa koji se igra u sredu uveče.
“Upravo sam ga sreo holu hotela. Setio sam se dana kada sam ga birao na PES-u kao klinac. Deluje mi kao da bi mogao i sada da istrči na teren, momak je u odličnoj formi“, napisao je bivši košarkaš Partizana, a sada Fenerbahčea ispod slike sa Anrijem koju je objavio na Instagramu.

U prepisku ispod slike uključio se i sadašnji plejmejker crno-belih Boris Dalo koji je je tražio od Bogdanovića da pozdravi Anrija u njegovo ime.

Bogdanovića i ekipu Fenerbahčea u petak očekuje duel sa madridskim Realom u polufinalu završnog turnira Evrolige.

(FOTO: Instagram printscreen)


tagovi

Tjeri AnriSrbijaFrancuskaFenerbahčeEvroligaBogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara