""
""

De Kolo i Parker sačuvali Francuzima obraz u Manili

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.07.16. | 17:58

De Kolo je utakmicu završio sa 27 poena, šest skokova i tri ukradene lopte. Samo u trećoj deonici košarkaš CSKA je ubacio čak 11 poena. Parker je sa 21 poenom bio odmah uz rame mlađem kolegi

Košarkaši Francuske pobedom nad Filipinima od 93:84 (22:30, 23:13, 32:23, 16:18) počeli su takmičenje na olimpijskom kvalifikacionom turniru koji se igra u Manili.

Izabrane vesti

Teže nego što se očekivalo Trikolori su došli do verovatno unapred upisanih bodova, a domaćin je nošen frenetičnom podrškom sa tribina ozbiljno namučio favorita i prvu deonicu rešio u svoju korist.

Najveće francuske zvezde Toni Parker i Nando de Kolo morale su ozbiljno da zapnu i na kraju je presudio znatno veći individualni kvalitet gostiju.

De Kolo je utakmicu završio sa 27 poena, šest skokova i tri ukradene lopte. Samo u trećoj deonici košarkaš CSKA je ubacio čak 11 poena. Parker je sa 21 poenom bio odmah uz rame mlađem kolegi. Toliko je postigao i Andre Bleč, prvi strelac Filipinaca. Solidan je u Francuskoj bio i Žofri Lovernj sa 10 poena.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žofri LovernjToni ParkerOI Rio 2016.Nando De Kolokošarkaška reprezentacija FrancuskeFrancuskaFilipiniEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara