""
""

Dejan Musli menja klub u januaru?

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.11.17. | 17:24

Verovatno ostaje u Evroligi

Srpski centar Dejan Musli sve je bliži odlasku iz Unikahe. Kandidat za reprezentativni dres se ove sezone ne nalazi u ozbiljnim planovima trenera Đoana Plaze, koji ga je čak skinuo sa liste prijavljenih igrača za ACB ligu i pružao mu šansu u Evroligi, a sada je sve bliže odlasku iz Andaluzije.

Izabrane vesti

Iako je uglavnom igrao vrlo dobro, posle utakmice sa CSKA u Malagi, kada nije dobio ni sekund na parketu, španski mediji počeli su sve glasnije da spekulišu o njegovom odlasku. Kako stvari stoje, izgleda da će se tako nešto dogoditi u januaru, tvrdi lokalni list Diario Sur

Nakratko se pominjalo da bi Muslijeva naredna destinacija mogao da bude Tel Aviv, odnosno Makabi, ali su izraelski novinari objavili tvrdnje klupskih čelnika da nikakvog interesovanja nije bilo. 

Navodno, njegov agent uveliko radi na pronalasku novog kluba, a cilj je da se Musli zadrži u Evroligi. Postoji šansa i odlaska u neki tim iz Evrokupa, samo ukoliko evroligaške opcije ne budu adekvatne.

Muslijev potencijalni odlazak direktno će uticati na izlazak Unikahe na košarkaško tržište. Đoan Plaza je nedavno poručio da je klubu potrebna sveža krv, ali to verovatno neće biti centar kako se ne bi ugrožavale pozicija Gjorgija Šermadinija i Džejmsa Ogastina.

Dejan Musli je prošle sezone bio među vodećim igračima Unikahe i najzaslužnijima za osvajanje Evrokupa, čak je bio izabran i za najboljeg centra tog klupskog takmičenja. Ali, ovog leta odnos sa trenerom Plazom je „zahladneo“...


tagovi

Dejan MusliEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara