Šerif (©Starsport)
Šerif (©Starsport)

Milojević preporodio Šerifa: Rekao mi je da ću dati deset golova i ja sam igrao sve bolje

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.05.24. | 23:58

“Ovo mi je prvi put da osvajam trofeje u karijeri”, kaže napadač Zvezde

Veseo je bio Šerif Endiaje posle osvajanja Kupa, iako je imao “maler” da mu VAR poništi dva gola protiv Vojvodine (2:1).

Senegalac je došao pred novinare sa širokim osmehom na licu nakon meča, a objasnio je i zašto.

Izabrane vesti

“Za mene, mislim da je ovo bila dobra sezone. Bilo je teško u početku, ali sada na kraju smo svi srećni. Hvala treneru, saigračima, lepo je biti ovde. Nikada do ove sezone nisam osvojio trofej, ovo mi je prvi put. Mislim da je to veliki korak u mojoj karijeri. Srećan sam i zbog sebe i zbog celog tima”, rekao je Šerif.

Ne žali mnogo Endiaje što se nije, zvanično, upisao u strelce u finalu.

“Ovde sam da pomognem timu. Nikada neću pognuti glavu kada promašim. Moj cil je da pomognem sto odsto i to ću raditi svakoga dana, na svakom meču. Uvek ću pokušavati da postignem gol”.

Dolaskom Vladana Milojevića za trenera, Endiaje je zaigrao kao preporođen. Ne krije Senegalac da mu je ta promena prijala.

“Kada je došao, nisam znao da li ću igrati. A, onda mi je rekao da veruje da ću da postignem deset golova. Dao mi je dosta samopouzdanja, a ja sam igrao sve bolje”.

Na kraju, ne zna Šerif u ovom momentu da li će biti deo Zvezdinog tima za sledeću sezonu.

“Ko to zna… Imam ugovor, ne razmišljam o tome da li ću otići ili ne. Čeka me odmor, pre toga da proslavim trofeje”, poručio je Senegalac.



tagovi

Šerif EndiajeFK Crvena zvezdaKup Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara