Komentari na vest

“Kad bi Brus Li igrao za Zvezdu”: Hvan u centru proslave Kupa (VIDEO)

K

Košava

pre 2 meseca

Zvezda i igra kao da igra Brus Li,Čak Noris,Rambo.
I

I tako to

pre 2 meseca

Bolji od Asana svakako bar nisu pobegulje.
M

Miloschichichi

pre 2 meseca

Koliki im je budzet mogu i brus lija iz mrtvih da vrate da igra za njih. Sns finansije ne presusuju 12 godina u celom sportskom drustvu ali kakav rolerkoster sledi kad se zameni vlast jednog dana.. ni tito nije vecno vladao oa nece ni ovaj, a kad se desi bice divno za videti kako se stavljaju katanci na privatne klubove
d

dca

pre 2 meseca

Najvise nas finansira liga sampiona dok drugog drzava
I

I tako to

pre 2 meseca

Zna tole kako se to radi a tio neka vama i onako igrate na njegovom stadionu.
C

Colin Robinson

pre 2 meseca

Pesma je stara nekoliko godina i sad je sela kao kec na 11. Nema nikakve veze sa rasizmom jer je Bruce Lee junak detinjsta svakog dečaka na svetu. Ovaj dečko je zaslužio sve pohvale jer igra za trojicu.
Ж

Живила Звезда

pre 2 meseca

Само понашање Хванга и култура и приступ утакмицама друга димензија у односу на наш менталитет.Много добар играч.Само захваљивање публици и остали поступци за пример свима нама.Поздрав.
G

Gorostas

pre 2 meseca

Nikada nisam ulazio u domaći fudbal ni dinara, ali sam uložio tri godine života da sirom mržnju na internetu pa leti idem u Albaniju da se odmorom preveliki si Partizane
I

I tako to

pre 2 meseca

Malo si uložio.
G

Gorostas.Naseo

pre 2 meseca

Prošlo tri dana, tri dana predavanja na fakultetu mržnje laznog novinara Regija i Pantica i evo su njihovi internet vojnici ili licno oni posto je teško zamisliti da iko moze da nasedne na tu demagogiju
D

Dobra snajka

pre 2 meseca

Ova glazerova
K

Kolica.Lafici

pre 2 meseca

Video sam. Kolica vozika
g

gostić

pre 2 meseca

Bravo Darjane👏👏😘
G

Gost997

pre 2 meseca

Muceni grobosi u teskom obliku sizofrenog cepanja, sve trofeja su pogubili, ali kosarka ih je dotukla, sad jos dupla kruna, zvanicno vise nit znaju sta rade nit sta pisu ovde, ali ako, zasluzili su svojim ponasanjem
P

Pre

pre 2 meseca

Mesec dana sam ovde napisao, sve će karte baciti na aba ligu, i to ih je sad dokusurilo, ne znaju gde udaraju.
X

Xao

pre 2 meseca

Treba da bude kapiten
Đ

Đeneral Draža

pre 2 meseca

Ne znam čemu ti zlobni komentari, pobeda čista, normalno da se pobednici raduju, baš je sad neozbiljni tražiti bilo kakav povod za negativne komentare. Ja bih samo dobro iskritikovao VAR jer su nam unutra nesposobnjakovići, sto godina im treba da donesu odluku, pri tom ako je iko uspeo videti da je Rodić bio u ofsajdu svaka mu čast. Naravno kritike i za Arenu, čist amaterizam na svim nivoima, u 21. veku nema čestitog usporenog snimka, neka grafika ili statistika na ekranu u toku utakmice je za njih misaona imenica.
Н

НС ДУНАВ

pre 2 meseca

Ђенерал Дража са петокраком на челу,јел тако ? Ваш оснивач Крцун убио Дражу . Који сте ви лузери,као и ваш једнојајчани брат близанац.
N

Na Marakanu ne idem

pre 2 meseca

dokle god ste sendvicari braco Delije. Nemoj neko da je pomislio da nisam Zvezdas al me bruka ovih dana da budem Zvezdas jer nisam jeftini sendvicar
m

mile33cz

pre 2 meseca

😢🥴🤪
G

Gorostase

pre 2 meseca

Ti si Brisel sendvicar
Z

ZvezdaCrvena

pre 2 meseca

Nikome nećeš nedostajati!
g

gost6969

pre 2 meseca

Ovu Zvezdu vise niko ne voli besplatno. Na stadonu svi navijaci dobili dnevnice, neki i poslove.
P

Pantelejac

pre 2 meseca

Kakav igrac?Strasan igrac..Uporedicu ga sa Kampacom,odigrali su kratko u nasoj zemlji svako svoj sport i nikada vise igraci takvog kalibra nece doci,realna vrednost Hvanga i Kampaca je nerealna za nas
M

Miki Podbara

pre 2 meseca

Ma taj vas Korejanac je novi Maradona, nema sta.
S

Saturn

pre 2 meseca

Na stranu sto je simpatican i sto smo ga voleli , Kampaco najgore procente imao kod nas
i

iz sljivika

pre 2 meseca

Još kada bi znali da Brus Li nije bio koreanac... To je kao da Radonjiću pevaju "šta se ono na Dinari sjaji, Paveliću slovo U na glavi".
a

arroyo

pre 2 meseca

šta zna prosečni plaćenik sa šipke
K

Kekw

pre 2 meseca

Jos kada bi ti znao da nije Koreanac nego Korejac...
G

Ggostt

pre 2 meseca

A odakle ti znaš reči te pesme iz šljivika?
g

gost1978

pre 2 meseca

ovo kao da katai igra u engleskoj i pevaju mu dalmatinac si
Н

НС ДУНАВ

pre 2 meseca

НАЈСРБСКИЈИ тим,док набројиш све играче поломиш језик. Ти исти навијачи подсмевали се репрезентацији Француске јер су скоро сви црнци. На трибини слика Дражина којег је убио њихов оснивач Крцун. Четници са петокраком у грбу. Певају о Косову и како га не дају,а садашњи им газда вучић све распродао,наравно ,против режима се ништа не говори. Еее моја Србијо,далеко ћеш догурати кад имаш овакве навијаче,гласаче и оне који ће те "бранити" . Мислим да нисам псовао ,вређао ,само сам истину изнео ,а ви објавите ,било би коректно.
k

kikoman

pre 2 meseca

reprezentacija i klub su dve razlicite stvari, a ti si samo trol
A

Asteroid 462

pre 2 meseca

Nemoj tako jako, reci ce ti da si ljubomoran ili da si grobar ili kako im niko ne moze nista i dr., a u stvari ne kontaju da im drzava osvaja trofeje i da su oni sam go k***c u Evro takmicenjima, samo blamaza Srbije.
f

fontana9

pre 2 meseca

Gledam ove slike i ne vidim kraj Dragovicevog uvlacenja u dupe navijacima.Jedino lepo na ovim slikama je igrac u ljubicastom dresu .
b

bašamrkalj

pre 2 meseca

Fontana ha ha ha ha ha
a

alooo

pre 2 meseca

zamislite da ste Azijat i da vas neko naziva Brus Lijem? jel ovi sto mu pevaju shvataju koliko je to rasisticki , ima li neko mozga ????
N

Nije

pre 2 meseca

Tebi dobro, govoriti azijatu da je Brus Li, i to ga vređa. Kakvih ovde sve pametnjakovića ima, to je strašno.
N

Ne prdi

pre 2 meseca

druze
O

Opa Miki

pre 2 meseca

Možda dečko ima 2 grama mozga pa kapira iz konteksta, a i evo ja bih se baš naljutio (što bi vi pro zapadni što sve gledate kroz rasizam rekli istrigerovao) da me neko uporedi sa Čakom Norisom, Švarcenegerom pošto smo sva trojica beli a nismo jelte Srbi... uh rasizma, kako me pomešaše samo!
P

Pojma Ti

pre 2 meseca

Nemaš o životu, Brus Li, je otvorio zapad za azijate. Imaš film o tome. Promenio tabu amerima o kinezima.
d

drmrizcg

pre 2 meseca

stara pjesma , nije on dobio

Sloba Delija

pre 2 meseca

On je Toni Kros za siromasne. Tata ove igre. Njegov ostanak je prioritet No.1.
о

он је

pre 2 meseca

Тони Крос за мандове...
E

Ej

pre 2 meseca

Omrijeva " influenserka" :D
Б

Белграно

pre 2 meseca

Најбољи играч у Србији и много културан момак. Један од бољих трансфера икад и доказ како се исплати платити за играче који вреде.
J

Jednostavno

pre 2 meseca

Kultura, postovaje. Kakvi su to ljudi, izadje iz igre pokloni se publici, uvek nasmejan. Svaka mu cast. Mogu da kazem da mi je drago za Asana sto nije ostao u Partizanu jer je donosio ozbiljnu prevagu na terenu a uz to isto bio ovako posten i dobrocudan kao Hvang, samo mislim da je nas Hvang bolji u svakom smislu osim tom ljudskom gde sve "njih" gledam kao ljude sa druge planete.