""
""

Dušan Tadić za MOZZART: Tu sam za novog selektora!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.04.16. | 16:06

„Posle novih dešavanja ne postavlja se pitanje, naravno da želim da igram za reprezentaciju“, poručio krilni fudbaler Sautemptona

Sablja u Fudbalskom savezu Srbije posekla je selektora Radovana Ćurčića i direktora A reprezentacije Savu Miloševića. Orlovi će morati napred sa novim kormilarom i starim adutom – Dušanom Tadićem.

Izabrane vesti

Takav zaključak se nameće posle izjave krilnog fudbalera Sautemptona za MOZZART Sport. Momak čarobnog driblinga pre poslednjih provera protiv Poljske i Estonije osuo je paljbu po Radovanu Ćurčiću, rečima da dok god on sedni na klupi A selekcije neće igrati za Srbiju.

Međutim, posle odlaska Radovana Ćurčića Dušan Tadić ne ostavlja dilemu, već iz svog doma na jugu Engleske glasno poručuje: „Želim u jato Orlova“.
„Takvo pitanje ne treba više ni postavljati. Naravno da želim da igram za reprezentaciju Srbije. Nema više nikakvih prepreka, tako da ću se sigurno staviti na raspolaganje novom selektoru. Naravno, ako me bude pozvao“, jasan je Dušan Tadić.

Tadić oštro po Ćurčiću: Kukavica, nedorastao poslu, ništa nećemo uraditi pod njim!

Bio je 21.mart kada je momak iz Bačke Topole iznenadio javnost rečima da je sadašnji selektor plašljiv i da ta njegova osobina utiče na igre Orlova.

„Ne bih više o tome, sve sam rekao u tom javnom istupu. Sada je najvažnije da jako želim da igram za reprezentaciju Srbije. Mislim da je to želja i ostalih instanci“, dodao je Tadić.

Nekadašnji član Vojvodine ima više nego zadovoljavajuću sezonu u Sautemptonu.

„Postigao sam sedam golova, imam osam asistencija. Zadovoljan sam, jer sam među pet igrača koji su najviše šansi stvorili saigračima. Ostalo je još tri kola i pravo da vam kažem svi jedva čekamo odmor. Ovde je sezona jako duga, jer nema zimske pauze“.

Tadić je jedan od pobornika mišljenja da je milinijumski hit iz Lestera zaslužio da osvoji Premijer ligu.
„Mislim da je prvenstvo njihovo. Potrebna im je još jedna pobeda, možda i manje. Ako ćemo pošteno, zaslužili su to zvanje. Cele sezone su igrali fantastično, bili su sjajan tim“.

Dušan Tadić je za reprezentaciju Srbije odigrao 35 utakmica i postigao šest golova.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalRadovan Ćurčićfudbalska reprezentacija SrbijeEvropaDušan Tadić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara