""
""

Džikić: Da li sam prezadovoljan igrom? Nisam! Da li sam zadovoljan pobedom? Da!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.12.16. | 22:08

"Sada smo se malo odvojili od timova koji se nalaze ispod nas. Nastavili smo pobednički niz i to je verovatno ono što će se pamtiti sa ove utakmice", poručio je trener crno-belih

Košarkaši Partizana pobedom u Zagrebu nad Cibonom (82:77) završili su 2016. godinu i napravili verovatno odlučujući korak ka plasmanu u plej-of, a trener Aleksandar Džikić smatra da je ekipa mogla možda i bolje da reaguje u nekim situacijama, pogotovo što je bila upoznata sa potencijalnim opasnostima.
"Mi smo pobedili, nešto smo bili konkretniji u drugom poluvremenu. Generalno... nije sam rezultat.. pobednik dolazio u pitanje, ali teško smo došli do toga. I znali smo da će da bude teško, znali smo da će oni da reaguju na minus iz Bara i da će da reaguju na Žižića i takođe smo znali da ima tu talenta. Mogu vam doneti 'skauting riport' koji je deljen igračima, gde se podvlače Sulejmanović i Slavica i ova četiri veterana“, objasnio je trener Partizana na konferenciji za novinare posle utakmice.

Izabrane vesti

 

Ipak, kao najveći benefit večerašnje utakmice Džikić je naveo pobedu i nastavak uspešnog niza.
“Da li sam iznenađen predstavom Cibone? Nisam. Da li sam prezadovoljan kako smo mi igrali? Nisam! Da li sam zadovoljan pobedom? Da. Sada smo se malo odvojili od timova koji se nalaze ispod nas. Nastavili smo pobednički niz i to je verovatno ono što će se pamtiti sa ove utakmice. Igrali su i Cibona i Partizan bolje nego večeras", poručio je Džikić nakon klasika u Zagrebu.

Krilni košarkaš crno-belih Mihajlo Andrić rekao je da je ekipa dobro reagovala u drugom poluvremenu.
"Ovo je bitna pobeda za nas. Pre svega što smo drugi put dobili Cibonu koja je naš konkurent za plasman među najbolje četiri ekipe u ligi. Teško prvo poluvreme, oni su reagovali dobro nakon prošlonedeljnog teškog poraza za njih, mislim da smo u drugom poluvremenu mi dobro reagovali na to i zasluženo pobedili", rekao je Andrić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar DžikićCibonaJadranska ligaMihajlo AndrićFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara